|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 121
Skille: 89/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Mam pytanie, czy podczas save servera itemy na Rotwormach w Darashi czyszcza sie? Chodzi mi dokladnie o Roty idealnie na polnoc od Darashi. Prosze o pilna odpowiedz - pozdrawiam Tsmaster.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() Omg wszystko sie czysci chociaz osobiscie znam jedno miejsce ktore zostaje calkowicie nienaruszone (oprocz mojego domku). Ciala zostaja, ale wiekszosc itemow znika
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ hmm, mi loot stal 3 dni..
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() Pan Gremlin nie ma w jednym racji.Jest miejsce na D lair gdzie nie ma floor resetu.
A tak odemnie to czyszczone sa rowniez tomby. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dawniej, kiedy expilem na Fibuli (roty) [dawniej tzn przed letnim update], tam rowniez wszystko lezalo po kilka dni. Najlepiej jest sprawdzic empirycznie
![]()