|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2007
|
![]() Witam
Mam pewien problem, a mianowicie założyliśmy sobie z bratem sieć pomiędzy dwoma komputerami w domu. Niestety na jednym z komputerów po wybraniu postaci widać jedynie "Connecting to the game world. Please wait.", co oczywiście nie ma końca. Czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu ? Czy jest to może jakaś blokada ze strony CIP ? ..bardzo chcieliśmy pograć sobie we dwóch a nie możemy nic z tym zrobić:/ (obie postacie są na innych kontach) Dodam również że na tym samym komputerze tibia.com również wczytuje się bez końca. Każda sugestia mile widziana. Z góry dziękuje. (Przepraszam tez za podwójnego posta lecz zauważyłem że liczba osób oglądających ten dział różni się znacząco od działu "opinie, sugestie, błędy, itp." |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() >up
Bo nie masz sieciówki na wszystkich 3? >2up Niech zgadnę...to samo IP? Jeśli tak to HideIP Platinum i powinno działać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() @up
Bredzisz @topic Podaj wiecej szczegolow, tzn w jakis sposob zostaly polaczone komputery w siec. Bezporednio, czy poprzez urzadzenie zewnetrzne (router/switch/hub). Jaki internet? Czy po podlaczeniu internet na obu komputerach dziala normalnie?
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2007
|
![]() neostrada tp -> przez dwie zwykłe karty sieciowe, internet działa bez zarzutu.
..jedynie ta Tibia oraz strona tibia.com nie działa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() No szczerze mowiac..... dziwie sie. Sam robilem przy neostradzie takie fiku miku i to dla trzech kompoterow i spokojnie gralismy w Tibie.
Mozesz sprobowac jakiegos programu do zmiany IP, tak jak radzil ktos wyzej, ale watpie, zeby to pomoglo.
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() Wątpie żeby zmiana ip zadziałała. Ja mam chello 1,5 mega routera połączonego z 4 kompami i na każdym te same ip i wrzystko jest idealnie. Może coś źle zrobiliście. Spróbuj zrobić od nowa to samo
|
![]() |
![]() |