|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wielki Boorack
Profesja: Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 13
Poziom mag.: 7
|
![]() Mam dwie postacie: Sorka na 12 lvl i knighta 13 lvl nie wiem na czym expic a chodzi mi o exp loot i kase moj eq
SORC: Stell Helmet, Noble Armor, Plate Legs, Dwarf Shield, Scarf i 1 rozdzke KNIGHT: Dark Helmet, Scale Armor, Plate Legs, Dwarf Shield, Scarf i Serpent Sword SKILE: 30/30 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Julera
Poziom: 103
Skille: 101/99
Poziom mag.: 7
![]() |
![]()
![]() Banished: until Mar 03 2007, 13:28:04 CET because of excessive unjustified player killing czy to nie piękne pekowac dla zabawy a nie dla lota Killed Xxitzo at Level 51 unjustified Killed Xxxezinha Aline at Level 38 with a fire elemental Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bunz
Świat: Refugia
![]() |
![]() Pomozmy porzuconym zwierzakom i nakarmmy go !!1111 Swiatowa akcja karmienia troli xD wes poskilluj knightem a sorcem idz na raty tylko wes uhy bo mozesz pasc (o ile masz 4 mlvl xD) ale i tak sie zwroci tylko niech ci ser wypadnie albo 3 robaki...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Following Avyabix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75