|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() elo!nom wiec wlasnie sobie legalnie przechodze rooka(z nudow bo tibia to shit
![]() i tutaj pytanko male.. czy to jest bardzo rzadko spotykany koles czy poprostu ja sie strasznie zacofalem w newsach o tibii??(z czego bym sie bardzo cieszyl ![]() screen: ![]() pozdro!comment plx..
![]() Snowboard is my whole world! ![]() Ostatnio edytowany przez Tristo - 08-02-2007 o 00:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 110
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() To Bardzo Potenrzny Bos I Nie Karzdy Morze Go Spotkac Mnie Zabil Jak Mialem Tszeci Lewel
Dzięki przyjaciolom, których poznałem, Honorowym osobom, które napotkałem, Wiem, że nie jestem samotnym bojownikiem o sprawę. Wiem, że kiedy zginę, to, co jest ważne, przetrwa. To jest moje dziedzictwo. Dzieki łasce bogów nie jestem sam -Drizzt Do'Urden |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Dobieszków
Stan: Niegrający
Imię: Gajer Ziom
![]() |
![]() Ten temat był juz w dziale Tajemnice Rookgardu. Czy jest rzadko spotykany nie wiem ale ja go spotykam jakos zawsze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Własnie przechodziłeś ? To szkoda, ze grafika jest z starej wersji.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2006
Lokacja: W-wa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Marian Moczymorda
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hunters Demonic Stars
Świat: Danera
Poziom: 51
Skille: ryba!
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() Nie jest ze starej wersji... poprostu faccowy outfit maga się niewiele zmienił u.u
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ten boss jest zalosnie slaby, chyba nawet 1 lvl z rapiera go rozwali ;o
A loot też do bani, bo to samo co ze zwykłego rata + bone club. W ogole nie warto go zabijac. ![]() |
![]() |