|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema!
Mam problem: znudził mi się Rook i postanowiłem pograć na Mainie lecz mam dylemat: Sorcerer czy Paladin? Po wyjściu z Rooka będę miał 20k i kolegę knighta na którym mógłbym po skillować i który mógłby mi załatwić strzały łuk itp. Paladinem nie grałem jeszcze a Sorcererem owszem chociaż Sorcerer jest trudną postacią. Paladin ma dla mnie trochę za mało czarów. Doradźcie coś! Czym doexpie szybciej do 25 lvl (bo potem to już z górki). Jestem FACC i nie mam zamiaru kupować PACC w najbliższym czasie. P.S. Szukałem, szukałem, szukałem... i nic nie znalazłem.
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 09-02-2007 o 21:49. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yako'taka
Profesja: Druid
Świat: Unitera
Skille: -/20
|
![]() Sorc jest trudna postacia? LoL Chyba masz dane z 2003 roku xF
Obecnie sorc jest najlepsza i najszybciej expiaca postacia w grze. 25lv nabijesz w pare dni bez najmniejszych problemow nawet na glupich rotach ;f |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() hmm.. radze pallka ;p jak będziesz mieć dużo hajsu.. ;p a jak nie to sorc ale ja wole pallka ;p chociaż na małych lvl'ach trudny.. =\ ale potem rox..
PaLL RoX ![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: OPOLE
Imię: Vipperek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 60
Skille: 82/57
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() heh ja ci oczywiście będe doradzał palka bo sam nim gram a sorce mnie wkurzają bo jest ich za dużo ludzie zaślepieni grają tylko tym co najwięcej bije co najszybciej expi jeżeli po letnim update by coś dodali że knajt by mega szybko expil to all by się na knajta przezucili...
Jeżeli nieplanujesz kupic pacca to najlepszym rozwiązaniem jest paladyn bo nim praktycznie mozna caly czas expic na faccu bo sa znakomite miejscówki dla niego a sorc bez pacca hmm tylko do pewniego momentu jest fajnie pozniej juz pacc KONIECZNY noi musiał by być cały czas... 25 lvl to raczej jest z górki pozniej się zaczynają schody a to czym szybciej ten lvl nabijesz to raczej niema znaczenia... mi sie wydaje że sorcem bo wiesz różdzki i te pierdoły a palkiem na początek trzeba troche tego dysta wbić chociaż na początek 50 lub 60 styka a robi się to bardzo szybko ale troche trzeba kombinować ze spirami... przeczytaj to co ci napisałem i wyciągnij wnioski ;p a co do czarów to mi też bardzo tego brakuje przydał by się jakiś czar spontaniczny tak jak knajt ma exori... aa co do czarów sorca to większośc fajnych czarów tylko z pacc... no jedyne co mi sie podoba to EW i lux ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 86
Skille: 85/80
Poziom mag.: 6
|
![]() No to rzeczywiście masz dylemat...
Lepiej byś zrobił jakbyś poczytał co nieco o tych profesjach a nie pytał się kim masz grać, bo teraz wszystkie pallki będą mówić żebyś był pallkiem, a sorki żebyś został sorkiem. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @viper555
Się zgadzam się. @topic Bierz palka, sorców za dużo sie pałęta... Idź bij GSy. ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: OPOLE
Imię: Vipperek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 60
Skille: 82/57
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() tak wogule ten topic jest niepotrzebny jest tyle tematów o profesjach że można czytać i czytać a z tym że ktoś gra palem i bedzie zachwalal pala to nie zawsze duzo jest takich ludzi ktorzy graja palkami maja juz duze lvl ale uwazaja ze sorc jest lepszy i chetnie by go zrobili ale niechce im sie xD ja mu tylko czyste fakty podałem... aa jeszcze zależy czy chcesz być power gamerem czy nie czy gra w tibie to dla ciebie zwykla gra w której niemusisz być najlepszy... jeżeli to 1 to albo na ots się wyżyć albo w Rl tibie i tylko sorc jezeli to drugie to pal... ja nawetna ots gram palem niewiem czemu xD mam jakaś niechęc do sorców
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Setozz
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 71
Skille: 80/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja polecam palka, to co napisal ktos up, na poczatku trudno, trzeba troche poskillowac ale pozniej fajnie sie nim expi ;]
Off topic: @2x up Grasz w q3 ?;p nick ? mod ? :d |
![]() |