|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2004
|
![]() Tak jak w temacie.
Ten problem jest dla mnie dosć ważny, bo zdobyłem sporo ekwipunku, który jest dość wartościowy i zamiast nosić go do depo chowałem w pewnym miejscu. Jednak uzbierało sie tego i wazy teraz ponad 2000. No i nie zdążę tego raczej przenioeść przed restartem serwera. Pomocy! Najlepiej piszcie odpowiedzi na numer gg 3564134. Jeśli nie macie GG, to piszcie tu |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Po tych updatach nieznikaja.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Unitera
![]() |
![]() Proszę o zamknięcie tematu i wlepieniu bana temu panu wyżej :/
22:01 Easy Peres [40]: ja nosilem z kumplami w 4 fur bootsy te cieple grube 22:01 Easy Peres [40]: to qrwa mac 22:01 Easy Peres [40]: gorszego zapachu jak zalozylem po 3 tyg 22:01 Easy Peres [40]: nie czulem 22:01 Drako of Unitera [6]: muahahsah 22:01 Easy Peres [40]: jak wlozylem tam noge to jak bym po bagnach na amazonce chodzil 22:01 Drako of Unitera [6]: hahahha 19:23 Pall Keo [3]: a wiesz ze jestes lolem? Nie wiem ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: From Hell
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nitro Evill
Profesja: Knight
Świat: Elysia Br0
|
![]() Cytuj:
nowy wagonik , furgonetkę czekolady i 190 level na rookgardzie... Prosić to se możesz a temat będzie czy tak czy tak bo modki nie mają czasu na zaglądanie tu ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: Oława
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rookstayer Maciex
Świat: Elysia
Poziom: 13
Skille: 17/18
|
![]() o co chodzi z tym archeolog??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() O to, że ten temat ma ponad 4 lata i pewien delikwent go odświeżył nie wnosząc nic do niego.
![]() |
#9 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Wniósł czy nie wniósł - chodzi raczej o to, że autor na pewno już nie jest ciekaw odpowiedzi po paru tygodniach/miesiącach/latach. EoT
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |