--> | --> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, poprostu zle napisales passy kilka razy i musisz poczekać te 5 min. żeby się zalogować.
I will never come back Mnie udało się skończyć z Tibią - nie byłem jakoś tak strasznie uzależniony, lecz kilka razy próbowałem przestać grać, wiem że wiele ludzi próbuje przerwać grę w Tibie - życzę wam żeby Wam udało się tak jak mi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2007
|
![]() Tak jest od wczoraj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: w domu
![]() |
![]() ktos cie hacknal albo jakis kumple ci sie wbil na konto i cie ojebal albo poprostu zle wpisujesz haslo a ten komunikat mowi "twoje konto zostalo zablokowane na 5 min sprobj poznije"
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() już raz tak miałem
![]() okazało się że miałem włączonego capslooka i źle wpisywałem hasło ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Amera
![]() |
![]() Nie raz tak miałem a przyważnie przyczyną było złe hasło.. może niewiem pisz je 5 min po literce dokładnie.. Nieraz antywirusy blokują dostęp ale to wtedy nie będzie takiego komunikatu chyba.. tego niewiem
![]() Ostatnio edytowany przez Artynn - 20-02-2007 o 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() Ja kiedyś miałem tak samo z siebie. Napisałem na forum i ktos madry wyjasnil mi, ze spowodowane jest to tym, ze jestem podpiety do sieci lokalnej i jak ktos na osiedlu zle wpisywal passy to automatycznie wszystkich blokowalo, czy jakos tak. Nie wiem, czy to prawda, ale wiem, ze odkad gram w Tibie (2 lata) haka nigdy nie mialem. Kiedy wrocilem do domu (blokowalo mi dostep u siostry na kompie jak bylem na ferie) wszystko bylo w porzadku. Jesli uzywasz programow typu DC++ mozesz miec podejrzenia, ze to przez to. Ja sie nie znam, wyrazilem jedynie swoja opinie, wiec niech nikt nie pisze, ze jestem glupi bo nie wiem czy moje stwierdzenie jest prawdziwe.
|
![]() |
![]() |