![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siemka!!
Chcialbym tu zamiescic narazie 6 moich prac zrobionych w paintcie moze nie sa one najlepsze ale dawno nic nie robilem : Moj 1 Set (przerobiony troche): ![]() I taki tam Axe : ![]() COMMENT PLZ!!! Jak ktos chce niech da mi jakies zlecenie (opis przedmiotu kolor typ itp.) ------------------------------------------------------------------------- @down Heh drobne niedopatrzenie juz poprawione ![]() Dawajcie jakies zlecenia (max 2) ----------------------------------------------------------------------- Tutaj bede dawal itemki zrobione pozniej ktore sa w innym poscie : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Aduska - 28-02-2007 o 17:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Całkiem ładne te grafiki , szczególnie ten axe przypadł mi do gustu
Cytuj:
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2007
|
![]() A więc ten set jest troche bez sensu wyglądajom jak ze starej tibi ale tan axe całkiem niezły,serio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]() No to teraz mi jeszcze powiedz na jakim forum(stronie) te grafiki jeszcze pokazywałeś i pod jakkim nickiem.
Narazie sądze ze to plagiat
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Forum Tibia.org.pl ( Shu Mai )
Jak chcesz moge Ci przeslal PW zebys wiedzial ze to ja ![]() Pamietaj nigdy nie kopiuje czyiś prac ... @down Prosze usunec tego posta na dole poniewaz moj koles to zrobil musze zmienic haslo ;/ Z nudy zrobilem takie legi moja 1 praca od 2 miesiecy : ![]() Ostatnio edytowany przez Aduska - 28-02-2007 o 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2007
|
![]() Te spodnie takie liche ;/ ale jakbyś mugł zrobić mi miecz po skosie złote ostrze i czerwony kamień w rękojeści ostrze troche wygięte jak katana ale nia za bardzo i na sztychu "szpileczki". zękojeść pojedyńcza jednoręczna czarna "skurzana". Chce zobaczyś jak ci to wyjdzie ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up Kk juz sie biore do pracy
![]() Wyszlo cos takiego :/ : 1. ![]() 2. ![]() Chyba nie tak mialo byc ;/ @down THX zaraz to zmienie ![]() @Lolny Chcesz zobaczyc wiecej daj jakies zleceni ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Aduska - 25-02-2007 o 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Złoto nie jest żólte jest złotawe...
Parametry: Odc:30 Nas:211 Jaskr:71 |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mi się to średnio podoba, ale chciałbym zobaczyć więcej.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2007
|
![]() Nie zgorsza ci to wychodzi... Całkiem, całkiem ale jeszcze musisz poćwiczyć dobieranie koloru bo do takiej grafitowej rękojeści nie pasuje brązowy jelec. (poprzeczny patyk)
![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread...22#post1289222 Ostatnio edytowany przez DemonicNecro - 25-02-2007 o 20:44. Powód: Dodałem link do owego projektu |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BadBoy
![]() |
![]() Nie widzę gdzie jest ostrze w tych mieczach.
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ladne toto, a szczegolnie ten topor.
P.S. O to moj first 32x32 sztylet, ktorego robilem 30 minut: ![]() Ocencie. Tylko nie w twarz, nie w twarz! ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @janek@
daj swoja prace do Pierwszych prac a nie tu ![]() Dajcie jakies zlecenia bo sie nudze (chyba sprobuje przerobic ten 1 set ) ![]() Legi : ![]() ![]() Armor : ![]() ![]() Shield : ![]() ;/ Zaraz cos jeszcze podmienie tylko wlacze Painta ![]() Ostatnio edytowany przez Aduska - 28-02-2007 o 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Podmień jeszcze pozostałe itemki to secik będzie się prezętował znakomicie (moja opinia i wcale nie subiektywna, jak to mogą uważać niektórzy bo jestem kolegą Aduski w rl).
Jak będe miał czas też coś swojego wżucę... ;] ![]() Ale że jestem nowy co chodzi o pracę w 32x32 to mogą niezachwycać ![]() ~~Cargon to juz przeszlosc...~~ Ops nie te forum ~~NEPTERA ROX~~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mixoriss7 - 28-02-2007 o 17:53. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moj temat uciekl gdzies daleko a ze mi sie nudzi to moge porobic kilka itemkow a wiec bardzo was prosze o dawanie mi zlecen (max 3 ) bede sie staral je jak najszybciej zrobic ( robie graficzki 32x32)
Ostatnio edytowany przez Aduska - 14-03-2007 o 22:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Żeby to jeszcze jakieś ludzkie kształty miało i proporcje to by sie dało przeżyć...
Puki co to katastrofa...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chcialo mi sie narazie nic robic wiec zrobilem cos wiekszego ale narazie za dobrze nie wyszlo ;/
![]() ![]() - ![]() @down Zrobie zrobie "Czesio " byl tylko na probe zeby zobaczyc jak to bedzie wygladalo Ostatnio edytowany przez Aduska - 30-03-2007 o 17:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BadBoy
![]() |
![]() moze zrób cos bardziej konkretnego ;p