|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Jakoś tak mi się nudziło i wygrzebałem gdzieś kreator kart. No i zacząłem się bawić. Przedstawiam wam co mi wyszło w kolejności alfabetycznej. No i takie cudeńko - jeśli ktoś będzie chciał, żeby zrobić dla niego kartę niech napisze. Zamówienie powinno zawierać przynajmniej nazwę karty, ale jeśli chcesz konkretny kolor/obrazek/działanie też możesz to napisać =).
Przy każdej karcie kawałek niebieskiego tła dla lepszej widoczności. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I przy okazji - ma ktoś jakiś program do robienia kart, w którym czcionki (i znaczki) tekstu karty wyglądają ładniej? Zdrawim~
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Venore xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniakus-Totalius
Profesja: Elder Druid
Świat: Unitera
![]() |
![]() Gdzieś już to widziałem...
Takie karty to nic ciekawego ![]() No ale jak to ty ROBIŁEŚ to może być. Jeszcze po angielsku pisał !! osz ty zdradzasz swoją ojczyzne! COŚ PODOBNEGO WIDZIAŁEM W YU-GI-OH I POKEMON CARDS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Bez urazy, ale chyba ci na mózg padło dając te prace...!
Co to do kur... nędzy ma być?! Karty z kreatora?! Jako nałogowy gracz MTG jestem tym OBURZONY! A jako domorosły kreator kart, robienie MTGów w czymś innym niż PS uznaję za herezje! A teraz uwagi z punktu grywalności kart: 1) Po co zielony? Karta bardziej Mono B niż BG 3) Blokowanie ataków jest domeną białego, może czerwonego, ale za nic niebieskiego... 6) zamiast OR używamy "," ![]() 8) Contra NIGDY nie może być za samą czerwoną manę! p.s. w dziale "fantasy kart" na k20.com.pl masz dokładny tutorial jak robić karty w fotoszopie...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Radzio, Radzio, Radzio.
Jako członek byłego-super-hiper-mega-wypas-fristajl-MTA powinieneś pokazać klasę. A ty tu dajesz jakiś kreator? Oj, nieładnie. Daj coś co mi zaprze dech w piersiach to pogadamy. Pokaz swoje powah i co oznaczają te 3 szóstki przy nicku. Zuo.
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 27-02-2007 o 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2007
|
![]() Ten demon za 3BB chyba lepiej jakby byl 3BW wg mnie
![]() Ale generalnie jeśli chodzi o grywalność niektóre z kart mi się podobają, dla innych nie widzę zastosowania.. (chociaż pewnie się mylę bo przygodę z mtg skończyłem jakies 2 lata temu, dużo sie mogło zmienic ![]() Grafiki na kartach są ok, nie wiem co ten kreator niby robi ale jeśli tylko obwódki to nie wiem czego się czepiacie.. Po co robić szablonową obwódkę w photoshopie? Jest ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Tia.. Karty z nudów robione a wy się jeszcze mojego 666-zuo nicka czepiajta ;p.
A jeśli jutro zrobię takie karty, że się w czoło kopniecie z wrażenia you'll forgive me, plxor? Tylko jedno pytanie - jako iż, że, dlatego, że, ponieważ, bo nie mam dobrego oka - czcionki nazwy karty są dobre?
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Drukuj, sprzedawaj, graj. Yo-Gi-Oh
![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
Tutaj masz dwie z moich przykładowych kart, zrobionych za pomocą fotoszopa: http://k20.com.pl/fantasy/karty/8607.jpg ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10