![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
![]() |
![]() Sprecyzuj sie na czym chcesz expić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2007
|
![]() np. elfy, cyklopy etc.
czy moze lepiej kupic skull stafa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() na potwory bijace z magi - np fd i inne szity idz z war hammerem a te ktore bija " z lapki" z najlepsza jednoreczna jak masz
ps. sorki ze bez polskich znakow ale sie spiesze do szkoly ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
![]() szczerze to zwaliłes se postać bo cluby są nieopłacalne.No może arcane staff ale SOV czy SCA chyba łatwiej się zdobywa nie?
A tak to up odpowiedział dobrze |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NOBBSTAYER
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 0~
|
![]() powiem Ci ze oplaca sie na takie potwory ktore wogule strzelaja na. z luku czy magii
czyli odpowiedz brzmi tak oplaca sie ![]() ale te potwory ktore bija nie na dystans tez mozesz oplacalnie bic tylko ze zalezy jakie ![]() Ostatnio edytowany przez Tasker - 08-03-2007 o 16:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Kup skull staffa, bo z samym wh bedziesz mial zbyt duze waste. Z wh mozesz chodzic na elf fortres, bh i wlasciwie nic wiecej, zeby sie oplacalo bardziej niz ss i meduska/crown czy co tam masz. Wybierz co jest dla ciebie cenniejsze. Uhy czy pare sec wiecej przeznaczone na walke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Kwestia gustu. Za 400-500k można już spokojnie mieć arcane staffa np. na Harmonii. SoV/SCA z kolei chodzą po 2-2,5mln...
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
duzo ludzi po zdobyciu jakiegos wyzszego lvlu np 50 konczy grac z poowdu znudzenia tibia itp |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Co dla upartych oznacza bron klasy SCA na 50-60 levelu.
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2006
|
![]() powiedzial ten co nigdy nie wbil 60 lvla i swoja wiedze bazuje na filmach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tibia sux
Świat: Tibia sux
Poziom: 41
|
![]() Cytuj:
@Topic Zależy, z WH to możesz iść np. na draga bo jego to trzeba jak najszybciej zabić. Na potwory które z tarczą Ci się nie przebijają itp chodź z SS'em
Hail Anty-PG! Dołącz się do akcji przeciwko PG! Graj w Tibie max. 1h dziennie jak ja! Rób co tydzień 2-3 dniowe przerwy! Nie exp na siłę! Graj, jeśli sprawia ci to przyjemnośc! Nie wydawaj ostatnich pieniędzy na Pacc'a! Hail \o/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() Ja bym na twoim miejscu expil na wywernach,beholderach itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Ja tak zadam pytanie ,bo po ostatnim upade cluby dostały nowe bronie tzn. Hammer of Wrath , który nie jest już tkaim rar itemkiem jaki był kiedyś i oto moje pytanie jaka jest cena HoW-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszcze nie widzialem aby ktos sellowal HoW'a.. Moze na Harmonii gdzie hunca na PoI nie jest to juz taki duzy rar ale na innych servarach raczej szybko go nie ujrza.. A cena pewnie bedzie ok. 2kk albo i wiecej. Cos w stylu Crystal Mace.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1,5lkk na harmoni dzisiaj widziałem -.- i wcale nie jest to aż taki duży rar 2x częściej podobno wypada niż mpa z demona...
Chyba się jutro z teamem wybiore jak coś wypadnie ;d to napisze ale wątpię nigdy szczęścia nie miałem do loota.
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
|
![]() A nie lepiej kupić to i to?
War hammer około 1k więc jakbyś kupił najpierw skullstafa i posiedział na minosach to byś szybko uzbierał na warhammera... Wcześniej masz objaśnione na jakie potwory masz chodzić i dlaczego na takie a nie inne... |
![]() |
![]() |