![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2007
|
![]() Dopiero zaczynam
![]() ![]() ![]() [Moja Ocena:6/10] Axe ![]() [Moja Ocena:3/10] Sword ![]() [Moja Ocena:5/10] Club ![]() [Moja Ocena:2/10] Sword ![]() [Moja Ocena:3/10] Club ![]() [Moja Ocena:8/10] Armor ![]() [Moja Ocena:4/10] Shield ![]() [Moja Ocena:7/10] Sword ![]() [Moja Ocena:4/10] Club ![]() [Moja Ocena:5/10] CLub ![]() [Moja Ocena:7/10] Sword Powtarzam że dopiero zaczynam... I proszę o rozbudowane oceny/wypowiedzi bo chcę wiedzieć co robie źle... Wzorowałem się na pracach El Papier ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, Melicard Ostatnio edytowany przez Melicard - 25-03-2007 o 20:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Przedewszystkim naucz się odpowiednio cieniować i dobierać kolory. No i rób jakieś w miare normalne kształty np. ten club wygląda jak lizak, a sword jak choinka... .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Przyklejony temat stoi dla Ciebie otworem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() @Up: sekundy różnicy.
![]() Skoro wg. ciebie takie słabe (ponad połowa prac wg. ciebie nie zasługuje na 6/10) to po jasną cholerę to tutaj wrzucasz? Won do przyklejonego tematu. Ostatnio edytowany przez Descartes - 25-03-2007 o 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Nawet niezle ale powinny byc w temacie Pierwsze grafiki
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Trod
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 68
|
![]() Niezłe, ale z cieniowaniem, którego brakuje, byłoby jeszcze lepsze
![]()
You see yourself. You are an elder druid. ![]() Retired: 12 maja 2007 15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Stan: Niegrający
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Jesteście straszni... Jak możecie tak nowego zaganiać, powoli wszystko ytrzeba wytłumaczyć...
Niebęde komentował poszczególnych prac, powiem ogólnie - armor the best, wyucz sie cieniowac (www.pix.art.pl) i wypływaj na szerokie wody! Do roboty, zajmij się robieniem wiekszych prac a nie takich "kupeczek". Tutoriale nie gryzą a oczy od czytania niebolą, możesz zająć się izometrią, jest idealna jak na początek...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Toja powiem tak...
Zastanów się nad cieniowaniem i proporcjami...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |