|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Boze,przerobana sprawa.Gram na Aurei 21-knight(62/59)4mlvl.Zdazyla sie pewna sytuacja a mianowicie pewien koles zabil mojego qmpla.Ja na nstepny dzien go pomscilem i teraz ten koles chodzi i wkleja notke ze go zabilem i ze jestem PK!!!!!Za***any brazylijczyk!!!!!!Cale misto mnie sciga i kazdy chce zebym zaplacil 10k,qrwa qwno im dam!!!Kto ma postac na aurei z nawet dobrym lvl plz pomozcie!!!Mam bardzo dobrom gildie ale za duzo osob chce mnie zabic wiec bardzo prosze o pomoc(NICK NA TIBI DESIGIT-zobaczcie gildie i mi pomozcie bede wdzioeczny)
Ale sie rospisalem, ale sytuacja jest ciezka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Polacy Zbierzmy Sie I Pomozcie Mi Sprawic Zebym Dalej Juz Gral Normalnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() faktycznie sprawa jest powazna... ale jest jeden sposob zeby wyjsc z niej calo... temu komu masz zaplacic, powiedz ze zabil twojego kumpla, a ty go pomsciles... jak nie wiezy to daj nicka kumpla... wazne zeby mial w killach ze zabil go ten sk******* j*****...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() HMMMMMM.......Problem w tym ze to nie jedna osoba kazla mi zaplacic tylko wiecej(nawet pare 8lvlcow sie zebralo i kazalo mi placic buahauaaua)Gdalem z nimi podawalem nick qmpla a to i tak nic nie dalo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Nosic ze soba UH i jak cie zaatakuje to wytluc (jak cie w miescie zaatakuja to oni beda mieli czache i wtedy wczesniej czy pozniej ktos zacznie do nich strzelac). Jesli naprawde jest to uciazliwe (banda 20 kolesi na 8 lvl potrafi zabic nawet mocna postac) to sie przenies do innego miasta.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Wyszków
![]() |
![]() Nie nawidze takich sytuacji gdyż często mnie one spotykają
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Łatwo wam powiedziec ci goscie to br i oni sie wszyscy znajom. Ostatnio mnie gonilo 20ludzi prawie kazdy powyzej 20lvlu ale tez goscie z 40
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() pamietaj: the best blood is noob blood... jezeli gosciu cie pierwszy zaatakuje, to nie baw sie w nic tylko go zap****** wazne zeby nie miec czachy, bo z czacha to przerabane