|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Otórz mam dylemat.
Moja postać to: 20lev knight. skille 74/74 ale trenuje do 80/80 mlev 4. niedlugo bedzie 5 ![]() EQ: knight set crusader helmet medusa shield f-axe scarf,leather bootsy A moje pytanie: Czy ze skillami 80/80 będzie mi się opłacało expić na elf fortress?? Podobno exp jest tam ciekawy... i jeszcze 1... używać f-axe+medusa czy kombinować dragon lance??? a może polecicie mi jakieś inne miejsce do expienia??? z góry dziękuję Bartucek ![]() @ dzieki bardzo... mysle ze do 30lev pomecze soldiery... a pozniej bede sie bawił w elfy ^^ ofc poczekam jeszcze na wypowiedzi innych forumowiczów Ostatnio edytowany przez Bartucek - 01-04-2007 o 23:01. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: Ostrołęka
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 52
Skille: 72/52
Poziom mag.: 14
|
![]() Widzisz ... na elfach owszem skille są ważne ale zeby sie zwracało potrzeba czegoś wiecej ... a mianowicie szybkości i zniania fortecy i ... tak potrzeba więcej hp a więc wyższy lvl ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demodok
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 50
|
![]() Myślę, że napewno dasz sobie radę z takimi skilami i eq
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Poziom mag.: 49
|
![]() na elfach przydaja sie bohy. w zasadzie na kazdym levelu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jesli chcesz sie skoncentrowac na EF to co masz ci wystarczy, zamiast trenowac lepiej isc zarobic na bohy.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Poziom mag.: 49
|
![]() ... do zbierania na bohy przyda sie postman quest, bo tam jest od cholery long swordow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() zawsze sadze ze two handed weapong duzo lepszy jest na fortece takto sie meczysz a scouty i tak przebijaja shielda itd boh obowiazkowo
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() ktos tu chyba nigdy nie walczyl ze scoutami ..
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Uważam, że jak narazie Elf Fortess ci nie będzie służyło z dobre miejsce do expa.
Do 35 albo chociaż 30 powinieneś expić na Katedrze. Exp jest dobry, loot też całkiem sympatyczny i rzadko kiedy idzie UH. Teraz wszyscy obawiają się GS'a po drodze, ale żeby na niego wpaść to naprawdę trzeba być kretynem do potęgi, bo wystarczy iść pomiędzy Pohem a Linią rzeki idealnie po środku i na GS'a nie natrafisz, no chyba, że będzie zlurowany, ale 20 knight z uhami spokojnie da rade uciec.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |