|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elfo del Bien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: High Cavaliers
Świat: Valoria
|
![]() Pisze ten, temat poniewaz polowa tematow przyklejona z wklejonymi tam linkami nie dziala. Otoz ostatnio expilem sobie na Cycopolis 1 i 2 pietro, exp ladny bo 25-30k na goidznke, ale ostatnio tam coraz wiecej ludzi siedzi i expa mam 15-19k Oo, nie wiem czy isc na Zolwie, malpy lizardy czy dworci, chodzi o to zeby byl dobry exp min 25k na goidzne i zeby mi sie zwracalo za MF, a moze jest jeszcze gdzies inne lepsze xpowisko?, malp sie troche boje poniewaz kumpel 99lvl padl od merklina...
Dodam ze mam 36lvl sorc z 42mlvl Ostatnio edytowany przez elfo.del.bien - 03-04-2007 o 13:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Eee... tomby?
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Explorer
Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: Over the Hills and Far Away
|
![]() żółwie- żółwie sa ogólnie dobre, ale dla knighta, a ty jesteś sorcerer
małpy- na twoim levelu nie radziłbym się tam pchać, tam tego jest naprawde dużo i małpy uzywają haste szybkiego to jak będziesz gonił singbada to ci 100 następnych małp wyjdzie a od 2 merclinów możesz szybko paść. Ogólnie też dla knighta. lizardy- Jeszcze gorzej niż małpy, najtrudniej jest w centrum miasta lizardów, tu też raczej knightem od 100 levela. A nawysepce koło miasta możesz sobie expić chociaż nie osiągniesz zadowalającej ilości expa i hydra być może po drodze lurnięta. dworce-to tak samo jak żółwie mniej więcej też dla knighta. cyclopolis- tam tych cyklopów troche mało a następne pietra są z Fire Elementalami i jak będzie tam pare osób expiło to mało expa jest. tomby- chyba najlepsze ztych wymienionych dla sorcera , tylko musisz znaleźć sobie odpowiednie miejsce, w którym mało osób expi a jak będzie zajęte to możesz zejść za teleport z 2 dsami w jakimś łatwiejszym tombie i próbować bić vampiry. Tyle, że tu jest nieopłacalnie, ale za to dobry exp szczególnie za tp. P.S. Mi te przyklejone tematy działają. Ostatnio edytowany przez Fred Druid of Pacera - 03-04-2007 o 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Elfo del Bien
Gildia: High Cavaliers
Świat: Valoria
|
![]() Hmn a moze hellgate albo cos jeszcze innego czego nie wymienilem, na tombie expilem ale nie za tp tylko na -2 i max mi wchodzi 25k w cyco polis moge wiecej, moze jeszcze ajkeis inne miejsca?
probowalem jeszcze dragon lair w ank ale waste pijac mf a czekajac za mana to raczej nie za duzo epxa wejdzie. A co do cyclo polis tam jest swietnie, jak jestem sam to 30k, z dwarfami i orcami, tylko jak niee to szukam jakiegos alternatywnego wyjscia ;p http://www.dobrarobota.pl/betikes/tibia/poradnik.htm <---- to ci dziala? Ostatnio edytowany przez elfo.del.bien - 03-04-2007 o 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() tomby, guardy i moze mint z monkami?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Alastor Ziom
Gildia: Colours
Świat: Xerena
Poziom: 55
Poziom mag.: 51
|
![]() Guardy the best
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ić na schipy !1!1!1oneone!11!11!11
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Supervisors
|
![]() cave raty to najlepszy pomysł !
25-30k/h najlepiej bierz explo i sd, zdarzają sie niebezpieczne grupy po 2-3 cave raty |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Lokacja: Tam gdzie serce i dusza moja
Imię: Aularis Jumius
Profesja: Elder Druid
Gildia: Shadow of Revenge
Świat: Harmonia
|
![]() Chcieliscie byc smieszni?? Cos wam niewyszlo.......
TOPIC Mozesz isc na hydry z blokerem jak bedziecie dobrze bic to sie zwroci Polecam taktyke w 4 osoby ( i tak exp bedzie dobry) 1 bloker 1 ed 1 sorc i jeszcze jedna osoba inna prof (ale nie knight ani pall) ty stawiasz 2 FE i zarzucasz parcelami a pozostali robia 4 dsy. Knight na malym respie staje na tym zoltym kiwatku jak juz lurnie hydre. Exp idzie i na 10 hydr tracisz manasa. Polecam Shakur |
![]() |
![]() |