|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Początkujący
Imię: Myalitth
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 70
![]() |
![]() Witam.
W tym temacie będę zamieszczał zdjęcia mojego nowego rookstayera. Liczę na komentarze, zarówno na pozytywne, jak i na krytyke, ponieważ ona też jest potrzebna. Miłego oglądania! ![]() Levele: ![]() ![]() No i moja duma i radość: ![]() No i coś na koniec: ![]() Za niedługo dam kolejną porcje ss'ów. Jutro zamieszczę kolejne zdjęcia. Pozdrawiam. By Rothes: Przeniosłem do odpowiedniego działu.
Prawdopodobnie osoba z największą ilością notek w historii forum tibia.pl. ![]() Ostatnio edytowany przez Rothes - 04-04-2007 o 20:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hehe na jednym sreenie widac ze uzywasz bota
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Początkujący
Imię: Myalitth
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 70
![]() |
![]() @Majkeloo
Coś Ci się pomyliło, ja nie urzywam żadnego bota, jestem przeciwny temu. ------------------- Witam. Kolejne [kiepskie] screeny: Fist: ![]() ![]() ![]() I czas na shield: ![]() W miare możliwości postaram się dać więcej screenów. Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam. EDIT: To tylko taki mały program wspomagający. ![]() Jutro dodam więcej screenów, na dzisiaj wystarczy, bo co za dużo to niezdrowo.
Prawdopodobnie osoba z największą ilością notek w historii forum tibia.pl. ![]() Ostatnio edytowany przez Regoor - 04-04-2007 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Nie używasz bota?
A TO niby co? ![]()
![]() |
![]() |