|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
|
Hey...Będę wstawiał moje Fotki z życia [CHAR]Kokaiczny Druid[/CHAR] .
Mam nadzieję ,że wam się spodoba. Dam narazie 1 Fote bo nie mam więcej -20 lvl(za czasów mego pacca) -Stan EQ xD -Loot + Lootbag ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
Zal mi cie chlopie, wiesz ze wlasnie przyznales sie do uzywania TBI? Teraz jedynie wysle ss cip'om, a oni sie tobą odpowiednio zajmą. Masz takie eq, a addon warty 2kk+? DZIECKO NEO & TROLL
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
Zgadzam się z kolegą powyżej...
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Misiek De'Blade
Profesja: Elder Druid
Świat: Berylia
|
Cytuj:
Po 1) Ten addon jest mysle wart 600k max. Po 2) Nie koniecznie tbi, bo jest sporo roznych botow Po 3) moze, naprzyklad jak ja, nie interesuje go eq, a addony Więc przemyśl to co mowisz 2 razy zanim sie wypowiesz. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
Nie wieżco dobre ! xD <żart> Masz mnie!Nie! Phii
Niedługo fote dam z Deserta ![]()
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Misiek De'Blade
Profesja: Elder Druid
Świat: Berylia
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
Dziękuje Tym co mi wierzą.
Niedlugo nowe foty![]()
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
No ba od kiedy faccki moga miec addony? gratz chlopcy myslenia !!!
Edit: @Down Dla cip'ow moze to nie jest dowod, ale jak uzywa jakiegos bota to niech nie pierd*** ze nie uzywa, lecz pewnie te osoby co uwazaja ze nie pewnie tez jeb*** na macro caly czas. Nara nie bede sie odzywal wiecej w tym temacie bo zenada. Ostatnio edytowany przez Lykemus Xert - 08-04-2007 o 14:53. |
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
|
Dla Cip screen to żaden dowód.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
Niestety. Pewnie temat upadnie ( jeśli tak to dobrze ). Nawet "hail" piszesz z blędem -.-.
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
pisze że mial pacc, nie mozemy tego sprawdzic jednak żucanie oskarżeń bez dowodów to bezsens...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
|
Lykas~ napisałem ,że ten "skrin" zrobiony został dawno i dziś dopiero weszłem żeby deserta wykonac i mialem pacca
.A chyba pacc nie jest nieskonczony no nie? zastanów się.
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
Dobra panie pr0 ziomas.
1#Mowisz ze miales pacca, pokaz jakiegos ss'a z Edron, Ank, Darashii etc. 2# Po 2 naucz sie czytac nie jestem zaden Lykas~ 3#Nie musze sie zastanawiac ze jedziesz na bocie bo screenu z punktu 1 nie ukazesz mi. Wiec jak nie to wyjdz i krzyzyk na droge. :Edit: Humm, nic nie wklejasz chyba nie masz dowodow, a mozesz tez wkleic info z tibia.com ze dostales platnosc za pacc ^.- Ostatnio edytowany przez Lykemus Xert - 08-04-2007 o 16:20. |
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
|
HuauAHUaHUhAUhAUHuahuAHuHAuAHuAHUAHuHAUAHUHUAhuAHU HUhUHAUhuAHUAhuHUAHuaHUAHuhAUAHuaHUAHuhAUAHuAHuauh aUHAUhaUHAuhaUHAUaHUHAuhauhUAHuAHuAHuAHuaHuAHAUHAU Huahau
JESLI MASZ WSTAWIAC FOTY I ROBIC Z LUDZI DEBILI ZE NIE UZYWASZ MACRO TO WYJDZ I NIE WRACAJ <wskazuje lewym poldupkiem na drzwi> ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
@up
No wstawiaj dowod, czekam ..... Nie zmieniaj tematu wklejac ss z jakims gownem. Nie przestane poki nie ujze ze miales pacca. Thx Bye |
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
|
Ataki:
![]() A tu Drugi: ![]() Adv: ![]() Teraz tak: Lykemus Xert "Dla cip'ow moze to nie jest dowod, ale jak uzywa jakiegos bota to niech nie pierd*** ze nie uzywa" Owszem nieraz używam żeby runy robić ale nie żeby oszukiwać.Naprawdę miałem pacca jak znajdę cos to dam "skrina" tobie .Przykro mi ,że nie wierzysz mi ale cóż gdy robiłem temat wiedziałem ,że bedzie cieżko Lykemus Xert "Nara nie bede sie odzywal wiecej w tym temacie bo zenada." Bez obrazy ale mialeś sie nie odzywać ![]()
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
! Witam ! Dla mnie , to niektorzy nie powinni podwalac sie do Niego czy urzywa botow czy TBI czy innej "pomocy" , kazdy urzywa bota na wlasna odpowiedzialnosc i ryzyko wpadki i bana . Autor zalorzonego tematu juz wklejil nastepnego screen'a , zeby sie juz nie klucic , a jeden z kolegow ( Lykemus Xert ) zaczyna od nowa klutnie , jezeli ma jakiegos bota czy cos innego , to poprostu to zgloscie do GM'a czy kogo tam trzeba i poprostu zamilknijcie , a jezeli juz cos musicie powiedziec to poprostu nie oskarzajac innych .Topic : nie najgorsze screeny , wrzucaj dalej i gz addona !
3rd September - One of the biggest day in the World 50 Cent - Propobly the BEST raper in the World 2Pac - I hope that it is better there than here ![]() !!! " Get Rich or Die Tryin' " !!! Ostatnio edytowany przez BlackWolf - 08-04-2007 o 17:20. |
|
|
|