|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 40
Poziom mag.: 40
|
![]() Witam. Dostałem dziś dziwna wiadomość na tibi "Congratulations! you are winnre of Tibia Premium Accounts Lottery. To update your account for premm pleasse send SMS:XXXXXXX on number:XXXXXX Then you get code to activate your accounnt! Enjoy Tibia. Your CipSoft. Właśnie taka wiadomość dostałem jak chce ja skopiować wyskakuje mi "Warring! you are abut a link. Kepp in mind that unofficl websistes may be used to hack your account! Continue? Yes No. Wierzyc w to co tu pisze?
|
![]() |
|
![]() |
#3 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() !!NIGDY!! Cipsoft nie wysyla zadnych listow w Tibii ani nic!! !!NIGDY!!
Tylko i wylacznie moze kontaktowac sie poprzec wiadomosci na Twoim koncie na oficjalnej stronie www.tibia.com badz ewentualnie na mail na ktorym masz swoja postac!
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 40
Poziom mag.: 40
|
![]() Aha dzięki dobrze ze nic nie wysyłałem ;] Przynajmniej zmotywowało mnie to do zarejestrowania sie na forum bo jakoś nie umiałem się zebrać ;]
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() jakbys przeczytal tibia rules przy zakladaniu konta, to bys tego pieprzonego topica nie musial zalozyc ; /
|
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() Tez to dostalem - od kolesia o nicku Gene Master of Celesta - ech