|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
![]() a wiec chcialbym żebyście tu pokazali jak różni początkujący gracze na malych lvl pakuja sie w kłopoty, może jak zaczne - 12 level chaęny do ue
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ciotex - 26-09-2004 o 21:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Ekhm... lolki?? Ile czasu można to tępić?? LOL=Laughin` Out Loud a więc Śmiać Się Głośno. Czyli mówisz, że Śmiacie Się Głośne pchają się w coś? Poznaj skrót, potem go używaj...
A co do tematu screena nie uznam jako fajny, bo jest standardowy. Własnego nie zamieszczę, bo nie chce mi się zajmować miejsca na FTP. EDIT: I właśnie z powodu widniejącego poniżej chcę eliminować n00bów z tego forum. Gdy czyta się takie wypowiedzi to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać...koleś... ulżyło ci? Może chcesz jeszcze coś dołożyć? Śmiało, miej tą świadomość, że ktoś to przeczyta i dowie się, że jesteś "Tfardziel"....
![]() Ostatnio edytowany przez Linek - 26-09-2004 o 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2004
|
![]() kurcze !! to jakis wariata ten lolek . Kurcze miec taki lvl i phac sie na ułe .A ty koles wyzej nie fikaj tak bo wiesz ze lolek to ty jests a nie bo tylko umiesz smiac sie z inyh a sam lepzy niejestes .Kurde jak te nooby mnie fkurazja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
Lokacja: szszszszsz.....
![]() |
![]() Q...a ten Tfardziel mnie dobija, człowieku po pierwsze to Ty nie fikaj do wszystkich. Po drugie wiesz co oznacza wielosylabowe słowo "o r t o g r a f i a".
@Topic: Jak zaczynałem grac to zaraz po przejsciu na maina jakis gosciu krzyczał w Carlin Ue test... Byłem bardzo ciekaw, ale miałem farta bo wybuch był kratkę przede mną;p |
![]() |
![]() |