|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Próba zabicia goscia z najwyzszym magic lvlem na inferni
50 lvl 56 magic ![]() http://www.infernusorcbane.republika...es/ortanch.rec Soluje sobie 38 master sorca potem goni mnie ekipa 2 x 50 lvl palki http://www.infernusorcbane.republika...es/asomuto.rec powodzenia w ogladaniu ![]() mam nadzieje ze wam sie spodoba ^^ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2004
|
![]() Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu.
UUU popraw to bo sie zapowiada ciekaWIE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 73
|
![]() ........przekroczony tronsfer.........
Napraw to jeśli umiesz... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2004
Lokacja: SLU
![]() |
![]() Fajne Filmiki szkoda ze Ci sie tamtego zioma nie udalo zabic!
A z tamtymi palami to i tak dobrze Ci szlo ![]() Gratz!
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Infernus plz... wroc do gildi ;p te noobki z R7 i tak Cie nie zabija, jak widac na wyzej zalaczonych linkach ;]
Zao of Inferna Hail Templars of Inferna & Infernus Orcbane... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2004
|
![]() oni sa mocni w grupie jak takich 2 przyszlo huntowac cie )41 lvl master sorc i 42 lvl royal) to jak sie zebralo 4 20 lvlowych nupkow to siedzieli w depo ;] i srali w gacie ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() buahahhahahahahahahahahhahahahahahahahaha
miales sie czym pochwalic film 6min i 15min w ktorych zginoles -.- tylko brazukancy robia takie filmy albo kamikaze ;ppppp tak na mnie najezdzales ze nOOb itp a sam lepszy nie jestes ale z sd jak trafic nie mogles tak nie mozesz ;pp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Twoja kariera poszła tam daleko papa bo chciałeś zabić tego gościa dlaczego nie wywołacie wojny wy kontra r7
![]() Filmiki fajne nawet ![]() Ostatnio edytowany przez pawelekthedruid - 02-10-2004 o 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wszystko zaczelo sie od tego ze rano poszedlem sobie pkowac bo malo runek mialem i zabilem uh makera jednego goscia z r7
po chwili pisze do mnie Gnarper Monsterfrilla i za jakies 10 minut Leci Ivan Stroganof (70lvl) ucieklem mu bo to jest lamka ten Ivan i wzial mnie podstepem powiedzial zebym mu zaplacil 5k i bede free to mysle 5k co to jest , dam lamce niech sie cieszy ide do miasta zeby dac szmacie ten hajsik a on czeka z Gnarper Monsterfrilla (42lvl master sorc) i zaczalem wylapywac sdki w glowe... po dluzszej walce trapneli mnie ale leczylem sie dlugo po kazdym strzale poszlo mi ok 2bp uh...patrze 3 uhy zostaly a ja trapniety to strzelilem 3 sd w Gnarpera i go zabilem koles z najlepszej gildi na serwerze...po co zaczynali mnie bic , widac jak to sie konczy ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
wcale jak widziales ten Verdum Sarelith 50 palek prawie co strzala wylapywal odemnie moze bym go dal rade zabic jakby nie przylecial ten drugi Nardol Calenhad... ale ty i tak jestes gorszy , i nie mozesz sie ze mna mierzyc lamko wiec sie nie odzywaj nubku |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zolgierd... 4341138 zglos sie, umowimy sie na dule bo juz mnie ewidentie w****iasz... wyskocz sam do R7 jezeli smiejesz sie z Infernusa... taki hardy na 4um a Infernus wybil ich 4 buhahaha nuBB
Zao of Inferna |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hhaha wlasnie przed chwila zginal James le tired 3 raz
lamus jeden skoncze go do rooka btw mial 35 lvl elder druid teraz ma 31 albo 32 :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() nie bede startowal do r7 bo niektorzy to qmple ;pp
a co do duela to narazie nie gram na inferni ;// poczekamy... zao zrobisz wiekszy lvl niz 22 czy jaki ty tam masz i pogadamy. ok?... i z tego co widzialem na filmiku to zabil jednego....nie 4 -.- Ostatnio edytowany przez Zolgierd - 02-10-2004 o 16:53. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zolg, ekipa z niebieskiego jeepa lepsza? x_O
aHAHAHA btw ile masz lat :~} teraz CYTATY! (z filmu zolgierda) 17:15 Zolgierd: we kill 19 sorc btw brawo za koordynacje i trafienie tego 34 lvl knajta przed ktorym cala 6 uciakala :~} 17:20 Zolgierd: dzspeiralamy yyyy :~} elokwencja ![]() BRAWO ZA UBICIE Flaming Draggy (Level 8). She is a sorcerer. GRATZ ;p takie mass killowanie 3 osob lvle 8-14 rocks :~} hehe dobre bylo jak wchodziliscie do carlin i zaczeliscie uciekac jak gfb zobaczyliscie ![]() dokoncze jak wroce z roweru ~ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
wiesz co smieszny jestes -.- tyle ci powiem... a co do lat to dla ciebie mam 8 ;/a ty sie jeszcze nie urodziles ;p (to twoje dzielo ten avatar[a tak wogole to co to jest jakas dynia <?>]) w tym filmiku nie chodzilo o pkowanie wyzszych lvl tylko o fragi glabie ;/ a to gfb uhm... infernusek ;p wiedzialem ze mnie nie lubi i tyle.. "dokoncze jak wroce z roweru ~ ![]() <lol?> aha sam sie nie mozesz zdecydowac bilismy male lvle nie pasi bilismy wyzszy lvl nie pasi wez sie k***a zdecyduj bo juz mnie denerwujesz gowniarzu no to dokoncz jak wrocisz z roweru (ten rower mnie dobija ;p) ... jak bym chcial bic wyzsze lvl to bym nie biegal z 3 uhami -.- czlowieku rusz ta pusta glowa ;p A i bym zapomnieal ... dokończe jak wroce z roweru ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zolgierd - 02-10-2004 o 19:06. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Zolgierd
w moich filmikach moze nie robie mass pk ale zawsze zabijam wyzszych lvli od siebie albo przynajmniej próbuje wiec nie odzywaj sie jak zabijesz 42 master sorca solo ktory nie bedzie afk to jestes dobry a z tego co widzialem to zabijales tylko nizsze lvle od siebie i to jeszcze w grupce co za lamerstwo papa |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
buhahahaha ty masz qmpli w r7 ?? buheheheheh!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zolgierd ;]
1. nie mam 8 lat. pewnie jestem starszy od ciebie. Co do avatara, uwazam go za fajny, nie to co twoj, uosu i w paincie wyciales swoja postac... 2. i tak uwazam cie za glupca, ktory sie smieje z tego co robia inni, a samemu robiac totalne smiecie 3. Heh jesli nazywasz kogos gowniarzem, to pewnie uwazasz siebie za doroslego, czyli masz z 15 lat 4.hehe pewnie z tym rowerem sie tak podnieciles, bo nie widziales nigdy czegos takiego. 5. Niedlugo sie spotkamy na inferni |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
![]() |
![]() O boże :/ co za ludzie. Poprostu sie uspokojcie i niech ktos zamknie ten bezsensowny temat.
Ps: naczytalem sie i naczytalem a filmu i tak nie widzialem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
nie spodkasz sie z nim na Infernie ;p albo jak spodkasz to na rooku lub jakas inna jego postac o ktorej nie wiem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |