![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Bronca'Botinhu of Hell został shakowany i zbanowany za pkowanie.
Filmy: hacked: http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/25181 pkowanie: http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/25183 Był podobny temat, ale z keyloggerem ![]() enjoy! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Cicha 6\Racibórz
Stan: Niegrający
Imię: 14 gwiazdek
Gildia: Wielka Wielka Wielka
Świat: Niebieska eRka
Poziom: 666
Skille: 14\15
Poziom mag.: xx
|
![]() o.O wkońcu rehost z hacka dzięki Ci widziałem część pkowania nice nice jak bił Setzera a on sobie z tego nic nie robił sd = exura gran ^^ teraz biore sie za część czyszczenie chara ;/
omg szkoda typa tym bardziej tyle ile stracił :S
Nie lubie reklam zajmujacych pol strony :> do niego ^ to zmień sobie przeglądarkę ;] to nic nie kosztuje typie... Moja jedyna Miłość to NIEBIESCY!!! RUUUUUUUUUUUUUUUCH ![]() Ostatnio edytowany przez Pan Kracy - 27-05-2007 o 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Hehe, nom. Tak myślę, że Setzer~ boi się pz po wojnie.
btw. kiedyś (chyba 7.5) był także film z hacka Bronci~, ale koleś (8lvl) oddał all. Miał z niego mase itemów (m. in. 400cc, 4 dh itp.). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Mój brat mówi:
Bronca... (uznany za najgłupszy nick hlvla w tibii według mojego brata i to jak miał okolo 110, a nie 183RP) ma ~25kk gp (super PA/sharer) i leża one gdzieś schowane przez jedengo z ownerów -.- Podobno kiedyś dawał screena z BP crystal coinów(20kk), więc raczej za dużo nie stracił z tego co widać było po filmie. Chyba, że za RL kase sprzedał 24kk gp ![]() Tyle, że ban. Szkoda, że nie rook albo przynajmniej, żeby stracił z 50 lvli ![]() Twistah to polak czy co("tak"), bo z nazwy filmu wynika, że to on hacknął (kiedyś dużo filmów dawał z PK hacknietymi charami na tibia.de). //film już oglądałem wcześniej ściągniety z tibia.de ![]()
Kurs > Sony Vegas 7.0 < napisany przez Gesiora: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125885 Ostatnio edytowany przez Gesior - 28-05-2007 o 02:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2007
Stan: Usunięty
Profesja: Paladin
Świat: Julera
Poziom: 102
Skille: 97/71
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Buheuaha Brocna Hacked -.- TYle co on stracil na tym filmie to jest nic z tym co ma -.- na noob char
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() No ale haker mugł popkować troche lepiej tylko 1 pożądny frag a reszta noobki jakies ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: 26:>
![]() |
![]() Cytuj:
Po 2 oglądałeś film w ogóle? jak mógł kogoś zabić jak próbowali go trapnąć właśnie żeby nie było bana -.-" ![]() po 3 Boże co za jełop ![]() Co do filmu chciałem wczoraj zrobić temat ale było już późno hehe. (Jest tam pokazane, że wchodzi do czyjegoś domku od depo w Veno up i tam pełno kasy leżało ;-/? nie wziął tego czy ki chooy?) #edit 2x down - No faktycznie zapomniałem to tym sorry ![]()
http://www.lastfm.pl/user/Masdnm ![]() Ostatnio edytowany przez Xallin - 29-05-2007 o 08:08. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Imię: Darconix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 41
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Świat: Thoria
Poziom: 110
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Bardzo ładny film ; d
Dzięki przyjaciolom, których poznałem, Honorowym osobom, które napotkałem, Wiem, że nie jestem samotnym bojownikiem o sprawę. Wiem, że kiedy zginę, to, co jest ważne, przetrwa. To jest moje dziedzictwo. Dzieki łasce bogów nie jestem sam -Drizzt Do'Urden |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Lubaczów _/
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Swirx aka Dydek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Manhattan
Świat: Nebula
|
![]() dziesiec znakow :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() [quote=Xallin;1454564]Po 1 pisze się "mógł"
Po 2 oglądałeś film w ogóle? jak mógł kogoś zabić jak próbowali go trapnąć właśnie żeby nie było bana -.-" ![]() po 3 Boże co za jełop ![]() po 1 pierwsze z mógł masz racje po 2 oni go blokowali dopiero pod koniec a mi chodzi o wcześniej tez ubił jakiegoś 50ed wg mnie to troche słaby frag jak na 183Rp po 3 on sam ich ganiał z tym gfb, zamiast zgubić ich choć na chwile bo miał tam jakies mw (chodz przyznam ze marne miał by na to szanse) xD po 4 jestem dyslektykiem i jak bym nie opatentował gramatyki to tak czy siak czasem sie pomyle... a po 5 pierdol sie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |