|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() 30.10.03 2003, 6:40
Danubia, Carlin, pod depo O tej porze i w tym miejscu biegał se jakiś kolo na 7 lvl ![]() ![]() ![]() ![]() "Dzięki, mam nowego chara" "Haha właśnie straciłeś swoje konto" itp. Generalnie wychodziło na to, że shackuje konto każdego, kto go zabił. Oczywiście mało kto w to wierzył, ja też myślałem że to mega lol&rotfl lol, no i teraz pomyślałem, że zapytam użytkowników tego forum o zdanie ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() to razcej mega lol bo hakerem to napewno niejest...... A cipowie niedawno co wprowadzili nowe zabezpieczenia wiec sie niewlamie do nich
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2003
![]() |
![]() Nom wwidzałem to, stałem se koło depo i robiłem regenrowałem manne i jakiś koleś atakuje mnie i mówi kill me kill me a że ja nie jestem pk mówie no wey man bo koleś 7 level jeszce by mnei zbanowali. Potem patrz jakiś kolo zarąbał go kilka razy i mu mówi że ma nowe konto itp. Ael nie wiem czy to prawda czy nie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2003
|
![]() pozdro owoc
![]() Też przy tym byłem i prawde mówiąc mialem więlką chęc "pokazać" tamtemu lol-owi HMM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() No to już wiecie że mówię prawdę
![]() ![]() Proszę o dalsze komentarze! 8)
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() a ja bym go na waszy miejscu dopieredolil zdrowo w czerep bo koles chyba zapomnial ze jest newbiealbo n00b i pomyslal ze mu wszystko wolno
albo mu sie swiat z secura pomylil ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Ja tam do takich podchodze z dystansem, zeby zaraz sie nie okazalo, ze gosciu ma trzech kolegow na 80 lvlu i wtedy to klops...
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Niestety byl takim idiota ze zamiast haslo na stronce lamac to lamal w grze i sie w odpowiednim czsie spostrzeglem i juz jest wszystko w porzadku. A do sprawy hakowania zawartej w tym temacie to byl jakis idiota niewarto na takich nawet uwagi zwracac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vanlanthiriel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 80
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Hehe zdecydowanie mega bo kto by się prosił o zabivcie no znam takiego jednego ale to naprawde trzeba byc lebsterem bo kto normalny by się chciał zabić i to nieprawda ze wam shackuje konto
![]() ![]()