|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() $$$ ONLY CASH$$$ $$$ ONLY CASH$$$ $$$ ONLY CASH$$$ $$$ ONLY CASH$$$
Witam...mam na neranie duuzo itemkow/kasy/domkow/postaci interesuje mnie wiekszosc swiatow(nie bede wypisywal bo za duzo ich jest ) prosze o PW do mnie piszac Ilosc kasy(tylko pieniadze przyjmuje) stawki zaleza od swiatow.wszystko rozpatrzymy na pw. Jeśli probojesz mnie oszukac to nie ma szans...tranzakcja przy tutorach na wlaczonym tibiacam ..w razie czego oplace najemnikow i zaczna scigac delikwenta |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Jestem chętny. Mam kase na Balerze. Jak chcesz WT, to pisz na gg: 4172357
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Byłbym zainteresowany domkiem lub itemami. Napisz jakie masz i gdzie ten domek.
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() mam bardzo duzo itemkow na roznych serwerach wymienie sie z nadwyżką ! moje gg 2747743 jestem niewidoczny
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Biore cala kase i wszystkie itemy jakie masz z : plate set,brass legs,dwarven shield,firesword,skull staff,knight axe,serpent sword,clerical mace,fire axe ( a przynajmniej wiekszosc)
![]() napisz gg : 1551588 |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Imię: Silestris
Profesja: Druid
Świat: Nerana
Poziom: 22
Skille: 14\21
Poziom mag.: 20
|
![]() Mam postać na Candi P-set,vampire shield,chyba wszystkie wandy,duzo ozdóbek światecznych,ciata,kulki i takie tam..Ze światecznego Update oraz troche kasy napisz na priv albo tutaj jak chcesz sie wymienić
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2006
|
![]() Mam kase na:
Lunara :35k i Steel Boots Guardia : 115k Shanera : Crown Armor, Bright Sword, Medusa Shield Jak cos to odpisz tutaj lub na gg 3431321 |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam kase na Securze i itemy ale moglbym je sprzedac - wymiana twoja nerana moje secura - kontakt gg 3601134
@edit Itemy sprzedane - prosze o kontakt Ostatnio edytowany przez Deronel - 15-06-2007 o 16:12. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2007
|
![]() jesil ciebie to interesuje to mam na pytherce z 300k w itemkach; aol, boh itp.. napisz w temacie jak jestes zainteresowany
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Ja mam na morganie :
Demon shield Crown armor Crus helmet Bohs 2cc I duzo smieci loota wycenionego skromnie na 1cc ![]() |
![]() |