|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 1~
|
![]() Witam. Chcialbym abyscie napisali dla mnie i innych jakie wprowadza bronie, amunicje paladynom w letnim update 2007. Szczegolnie interesuje mnie 'zaczarowany spear', w tej chwili nie pamietam nazwy. Widzialem na filmach z test servera ze mozna nawet z nich duzo walnac, a na dodatek majac tarcze bo to jednoreczna bron-duzy plus. Chyba bede z nich czesto expil. Wlasnie glownie interesuje mnie ta bron-ile wazy, ile ataku, jakie srednie obrazenia(poziom uzywajacego i jego dist), ile uzyc ma jeden taki spear, za ile mozna bedzie go kupic ale z czego wylotowac.
Z gory dzieki wszystkim.
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Thais
Imię: Joaxxin
Profesja: Elder Druid
Świat: Samera
Poziom: 36
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 41
|
![]() Dałna masz? może nie było takich tematów ale ale za to w hooy screnów z test server'a :/:/:/ temat zamknięty....
![]()
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Imię: Aphalon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Undead Souls
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
It can only be wielded properly by players of level 42 or higher. It weighs 20.00 oz. Hity potrafily wchodzic nawet ponad 100 w czlowieka(rzadko) - level 59, dist 79. 3 soule, 350 many i 1 spear na utworzenie jednej enchanted spear. Czaru nie udalo mi sie w Carlin kupic wiec pewnie dla pacc tylko. srednich hitow nie znam bo nie testowalem az tak dokladnie.
Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć ... Ostatnio edytowany przez sath_okh - 19-06-2007 o 00:55. Powód: Literówki |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
|
![]() Mammoth Whopper:
Atk-30 Def-15 Od 20 lvla. Furry Club: Atk-31 DEf-19 od 20 lvla Beastslayer Axe: Atk-35 Def-12 od 30 lvla Diamond Sceptre: Atk-34 Def-18 Od 25 lvla Brutetamer's Staff: Atk-35 Def-15 Od 25 lvla Crystal Sword: Atk-35 Def-26 Od 25 lvla Dragonbone Staff: Atk-35 Def-18 Od 30 lvla Spiked Squelcher: Atk-41 Def-21 Od 30 lvla Amber staff: Atk-43 Def-25 od 40 lvla Lunar staff; Atk-40 Def-25 od 30 lvla Dargon Slayer: Atk-44 Def-28 od 45 lvla Chaos Mace: Atk-44 Def-21 od 45 lvla demonrage sword Atk:47 Def:22 od 60 lvla It weighs 150.00 oz.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Wux - 19-06-2007 o 12:29. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki sath_okh, o to mi wlasnie najbardziej chodzilo
![]() @Davamax Czemu zawsze znajdzie sie taki czlowiek?!! Stworzylem temat, ktory z pewnoscia pomoze wielu uzytwonikom tego forum. Watpie ze na tych twoich ss pokazali ile many potrzeb na zrobienie np. 'enchanted spear'. Chcem aby kazdy mial miejsce gdzie o tym napisac, bo po co zakladac nowy temat? p.s. dzieki all za rozszerzanie tematu
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry Cie bardzo ale coś mi sie pochrzaniło
![]() ![]() ![]() ![]() myśle ze mi wybaczysz? ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Świat: Premia
|
![]() A tam, enchanted spear sux. Ważne, żeby nie skasowali assassin star (http://tibia.erig.net/Assassin_Star). Wtedy to anni będzie można banalnie zrobić z jednym palkiem. :P
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przeprosiny przyjęte, Davamax
![]() @up To prawda, z tej gwiazdki 105 paladyn z 93 distem walnął 805 w dl'a, ale enchanted spear nie jest taki kosztowny. Podobno mają być mniejsze hity niż na test serverze ![]() Dawajcie więcej postów. //Paladins rox! ![]()
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() to już pallek po nowym update ma problem z głowy tak to sie przed minosem uciekało a teraz shield i ten "super" spear
![]() ![]() ![]()
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: na pewno wejdzie 600~ w potworka
@topic Nikt nie powiedział ile enchanted spear ma użyć. Jak oglądałem na filmie wyszło około 40 hitów z jednego, ale więcej tej broni nie używał, tylko inne. Czy ktoś wie ile średnio użyć ma to coś?? Możecie umieszczać w tym temacie również pytania na temat broni dla paladyna. Na pewno ktoś odpowie, może np. ja? ![]() I prosiłbym więcej przykładów-np. 70 palek z 85 dista uderzył z ... w ...
Union, Honor, Loyalty, Aim to glory. Only heroes Win with difficulties This world. Something leave, Something come, You cant stop it You must fight... for Your life. Ostatnio edytowany przez Gorionek - 20-06-2007 o 16:57. |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Daxye Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgaards Finest
Świat: Libera
Poziom: 10
Skille: 17/18
![]() |
![]() Możecie dać więcej Opisów broni dystansowych i ich SSow?
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Imię: Aphalon
Gildia: Undead Souls
|
![]() ![]() W kolejności na rysunku: 18:42 You see 5 sniper arrows. It can only be wielded properly by players of level 20 or higher. They weigh 3.50 oz. 18:42 You see 5 piercing bolts. It can only be wielded properly by players of level 30 or higher. They weigh 4.00 oz. 18:24 You see a power bolt. It can only be wielded properly by players of level 55 or higher. It weighs 0.90 oz. (nowy wyglad) 18:24 You see 10 assassin stars (Atk:65 Def:0). It can only be wielded properly by players of level 80 or higher. They weigh 20.00 oz. 18:28 You see 14 onyx arrows. It can only be wielded properly by players of level 40 or higher. They weigh 9.80 oz. 18:24 You see an enchanted spear (Atk:38 Def:0). It can only be wielded properly by players of level 42 or higher. It weighs 20.00 oz. Spear(nowy wyglad) Bursty(niezmienione) Nowe czary paladyna: - Conjure Sniper Arrow (Exevo con hur): LevelRequirement:24 ManaConsumption:160 SoulpointsConsumption:3 Amount:5 - Conjure Power Bolt (Exevo con vis): LevelRequirement:59 Mana Consumption:700 Soulpoints Consumption:4 Amount:10 - Conjure Piercing Bolt (Exevo con grav): LevelRequirement:33 ManaConsumption:180 SoulpointsConsumption:3 Amount:5 - Enchant Spear (Exeta con), with single spear in hand: LevelRequirement:45 ManaConsumption:350 SoulpointsConsumption:3 Amount:1 - Ethereal Spear (Exori con), with monster targeted: LevelRequirement:23 ManaConsumption:35
Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć ... Ostatnio edytowany przez sath_okh - 20-06-2007 o 23:36. |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() coo?? to dopiero od 55 lvl'a będę mógł używać power bolta? lol ;/ no nie bez jaj ;s;s;s
![]() ![]()
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() Jeszcze częsciej pisalem w owym temacie, ze kazdej broni/amunicji mozna uzywac nawet na 1 lvlu, bedzie sie jedynie bic 2x slabiej
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() aha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Poziom: 90+
|
![]() A mi na ósmym lvlu przydałoby się SCA. Widzisz różnicę pomiędzy moją wypowiedzią a swoją? Bo ja nie
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @2up 1: jassne napewno duzo masz tych p boltow na 20 lvlu (10 boltow=1k)
2:Jak masz tyle kasy to nos wiecej uhow 3: jak cie bije pk to sie ucieka a nie atakuje chyba?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |