|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Zamość
Stan: Niegrający
|
![]() Zanim przeczytacie kliknijcię.
http://www.pajacyk.pl Witam! Mam zamiar stworzyć dość długi Fake Story. Będzie on opowiadał najpierw historię kilku ras, a później Wojny Ras. Wojna Ras: Kopalnia Krasnoludów ![]() Prolog Monolog Tajemniczego 0.1 ![]() 0.2 ![]() 0.3 ![]() Część Pierwsza Praca W Kopalni 1.1 ![]() 1.2 ![]() 1.3 ![]() 1.4 ![]() 1.5 ![]() Zapraszam do komentowania. Ostatnio edytowany przez Kyle - 26-06-2007 o 03:13. Powód: Dopisek |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Imię: Sword Fighter
Profesja: Knight
Świat: Danera
![]() |
![]() o.O syte rób dalej 10/10
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() jak według mnie to te twoje fake to po prostu jakieś świetne prace bardzo mi się podobają czekam na więcej!!!!! 10/10!
tajemnice GM'mów |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
![]() Podoba mi sie... poprosze dalszy ciag
![]() 10/10
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Zapowiada sie ciekawie ale czemu dialogi są tak z boku.
Rób dalej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Myślałem, że napiszę "Obrażasz krasnoludy, wyjdź", ale na szczęście jest git. Kopalnia pachnie Gothicem, ale rób dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() Prolog jak z gothica I
![]() ![]() 8/10
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Tylko tam opowiadał Xardas, a tu Tajemniczy hehe.
Ogłaszam rekrutacje na: - kilku kopaczy, którzy chcą uciec, - strażnicy, którzy im przeszkadzają - szef kopalni Wymagane: - imię (krasnoludzkie) - kolor brody (lol) - historia (dlaczego trafiłeś do kopalni) Moja ocena to 45/50, dzięki za oceny i komentarze Ostatnio edytowany przez Kyle - 26-06-2007 o 03:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moger być:
Strażnikiem Imie: Gamling ![]() Kolor brody - czarny Czemu trafiłem: Gamling to swietny straznik najlepszy w Kazo xD zna sie na gorcnictwie wiec ministerstwo wyznaczylo go na szefa strazy gorniczej ![]() Ministerstwo - Rada np krol dowodcy wojsk ( wteyd nie bylo jako takiej polityki )
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() To jest zajefajne szkoda, że ja nie mam talentu do robienia fake'ów :/.
Imię: Kerhak Kolor brody: Czerwony Historia: Trafił do kopalni, za błąd w bitwie, nie posłuchał dowódcy i przez niego bitwa została wygrana, ale i tak trafił do więzienia, kiedy próbował uciec złapali go strażnicy i tak trafił do kopalni. Ostatnio edytowany przez Alanus Lutinum - 26-06-2007 o 09:15. Powód: Zauważyłem rekrutację, więc chciałem dopisać ;). |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uciekinier :
- imię: Halir - kolor brody: złoty - historia : W ataku minotaurów na jedną z kopalń Halir i inni zbuntowali się,niestety krasnoludy odparły atak ,powyłapały wszystkich uciekinierów,zdziesiątkowali ich i przetransportowali ich do nowej kopallni
HEHE JO Ostatnio edytowany przez CzubiX - 26-06-2007 o 09:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Joł dopiero skojarzylem z gothickiem xD Ci kopacze rox \m/ A teraz rekra:
Straznik Imie: Glaumg Broda: Brazowa Historia: Byl jednym z dowodcow wojskowych w samej stolicy krasnolodow w Kazzordon gdzie prowadzil dawna wojne z elfami. Trafil tutaj poniewaz przez kilka lat w Kazzo panowal spokoj a w kopalniach wystepowaly zamieszki do ktorych zachamowania go wyznaczyli. I tak oto nasz stary Glaumg stal sie straznikiem w kopalni. ![]() Mam nadzieje ze mnie przyjmiesz xD (Ps. Ide grac w Gothica 1 ^^)
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 21
|
![]() Fake 9/10
Chciałbym być uciekinierem. Nick: Malah Kolor brody: Czarny Historia:Był szpiegiem Minotaurów w armi krasnoludów. Pewnego dnia został schwytany i skazany na prace w kopalni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
|
![]() Szef Kopalni
Imie: Defilerius kolor brody: szary DO kopalni dostał sie dzięki temu, ze jako pierwszy odkrył ze w tym miejscu można zacząc wydobywanie rudy. Wiec król krasnoludów w podziece mianował go szefem kopalni ![]() Ostatnio edytowany przez Mroczny Tomek - 26-06-2007 o 11:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() Siema moja ocena to 10/10
Fejk bardzo mi sie podoba wiec chcialbym w nim wystapic Chciałbym byc uciekinierem ; oto moje dane : ![]() Imie:Niebieskobrody Kolor brody : Niebieski ( o lol fajny kolor ;D) Historia:Niegdys byl sprzedawca w miescie ludzi i minotauruw.Lecz to wszystko sie zmienilo.Ukradl pare bojowych toporuw ze zbrojowni krasnoludzkiej i za to dostal dozywotnia kare w kopalniach.Od dawna marzy o ucieczce z tego przekletego miejsca. Ostatnio edytowany przez <$$--(NooN)--$$> - 26-06-2007 o 11:40. |
![]() |
![]() |