|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Proler'do
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: 65/64
Poziom mag.: 5
|
![]() Witam mam dla was 2 filmiki ktore dzisiaj nakręciłem, oczywiscie po update.
Film pokazuje jak low i med lvle (kiny i palki) nawet z slabym skillem (65 axe) moga karac dragi wychodzac na zero, albo na lekki plus ![]() ![]() 1 film- Ja 36 knight i moj kumpel 37 palek na dragach (godzina expu) (ja f axe, on bolty) link1: http://rapidshare.com/files/39713117...poupd.rec.html link2: http://www.unbase.com/n/9634973393 2 film- Ja solo na dragach- f axe. link1: http://rapidshare.com/files/39713309/dragisolo.rec.html link2: http://www.unbase.com/n/1468073968 2 SS'y na zachęte (nie są to najlepsze hity) ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Margar - 29-06-2007 o 11:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Imię: Speedy of Flames
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70
Poziom mag.: 56
|
![]() Ehhh.. te update, teraz to ja wolniej bije te dragi niz ~35 knight z zalosnym skillem, n/c. GJ cipsoft!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Cytuj:
A jak cos ci sie nie podoba, to nie graj. @Topic Update rocks! Knight rocks! ; -)
Ostatnio edytowany przez Fejkowiec - 28-06-2007 o 13:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
a wiec w tibi zostana sami palkowi i knighci ![]() ![]()
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Według mnie balansacja prof. powinna polegac na tym, ze 40 knight = 40 sorc i w pvp i w pvm, a roznice polegaja na sposobie zdobywania expa itp. albo ze jeden ma lepiej na tym, a drugi ma lepiej na tym.
Aktualnie cip soft prowadzi polityke dla balansu taka: -update 2006- tutaj beda rządzili sorce i druty -update 2007- tutaj sobie porządzą kine i pale i co roku zmiana zeby bylo po rowno. smiech na sali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Zeby zrobic te 70/70 knightem to trzeba troche wysiedziec, wiec czemu i sorce/druty nie mieli by trenowac swojego magic levela by byc lepszymi? Dotad tylko wystarczyl wam wand/rod i jechaliscie z expem, a knight musial wytrenowac skille. Teraz wy trenujcie mlvl, to wasze hity beda wieksze. O tamtych zapomnijcie, bo juz ich nie bedzie. A co by bylo gdybys dopiero teraz zaczal grac w tibie? Gral bys i nie wiedzialbys o poprzednich hitach, ktore mogles zadawac. Wiec grac, tak jakbys gral od wczoraj.
@Down Kolejny "plx apdejt sux me sorc : /"
Ostatnio edytowany przez Fejkowiec - 28-06-2007 o 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Xeremon
Gildia: Lost Riders
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 24shld
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Pierdolony update -.- I z czego tak zacieszasz kasztanie?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Rotfl, kochani, 35-36 sorc przed update miał b. małe szanse, że na dragach nie będzie waste (i musiał mieć PACC, bo bez e-vis to parodia). Teraz co prawda na TAKIM lvlu w wypadku sorca zmiany dużej nie będzie, ale knight zdecydowanie się overpowered zrobił.
Balansacja to nie zmiana strony w którą mamy zachwianie równowagi, jeno tegoż zachwiania zmniejszenie.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() A Popatrzcie na To :
http://erig.net/worldmostxp.php i co wy na to? Tyle Sorców i Drutów w top 100 w expie w 1 dzień jeszcze nie widzialem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
|
![]() Prawda jest taka ze najci i pale musieli duuuuzo skillowac by byc silniejszymi a magowie w tym czasie exp exp exp ... i sila wzrastala
![]() Teraz mysle ze bedzie bardziej rowno bo sorce i druty beda musialy miec wiekszy mlvl zeby miec wieksze hity (to zrozumialem po tych wszystkich tematach o update) i wszystki profesje beda musialy sie wzmacniac ![]() Ale ... teraz na + wyjda knighci co skillowali na low lvlach i beda sobie mogli pozwilic na zabawe ![]() @up no niezle ![]() Ostatnio edytowany przez Dudipl - 28-06-2007 o 14:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Poprostu przesada, knightow i palkow mieli delikatnie ulepszyc, a sorcow i drutow delikatnie pogorszyc, a cipsoft udupil magow i dal wladze kinie & palkowi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() do załozyciela tematu: mogl bys powiedziec mi jakiego skila mial ten palek ktory z toba byl?
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Zalatw sobie druida i nie będzie waste.
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Omg... rzeczywiscie Knight powah : D
Filmiki są bardzo dobrze zrobione jak dla mnie... Prosze o wiecej najlepiej solo ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
Wbij 70 mlev sorem a 70 skill knightem to roznica .... a walisz best 200 z broni a sorc z 70 mlevelem nie walnie besta visa za 200! A i jego kosztuje to kase a Ty masz for free
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Macie racje troche przesadzili z tym update, moim zdaniem jak już balansują profesje to wszystkie 4 a nie 2:/
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() pisali że balans profesji potrwa kilka update a nie jeden pisali że w tym knajt i pall będzie polepszony a sorc/drut osłabiony jak wam sie gra nie podoba to wy*******ać z tibi i czekać na następne
takie moje małe zdania a ja jestem sojcejcej i nie bejde gjal bo mi pjofesjie udupilji a najt i plij jest tejaz lepsiejszy a nic nje wysukiwajem aby siej o bajansacji dowjeciec poszukajcie gdzieś na forum postów przed tym że niby "sux update" o tłumaczeniach z tibia.com o balansie profesji Ostatnio edytowany przez Gelundi - 29-06-2007 o 00:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
|
![]() A ja tylko coś dodam, głównie do ludzi typu pan 'Fejkowiec':
Spróbuj sobie potrenować magic level tyle czasu, ile knight robi 80/80 (czyli przyzwoite skille). Jak myślisz, który wbijesz? Ostatnio edytowany przez Soulmann - 29-06-2007 o 01:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Boze nie placzcie , sorc na tym lvl dalej bije jak przed update a to ze na takich skillach i lvl nie mial waste to po prostu fart i tylee... sorc dalej expi najszybciej i jest najlepszy tyle ze juz nie tak zdecydowanie a wy tu placzecie jaki to sorc teraz biedny jest...
|
![]() |
![]() |