|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
|
![]() wlasnie dostalem taka PW
Autor "Admin" Konkurs SMS! Premium Account do wygrania Witaj! Nadszedł juz letni update. Już czuć lodowy powiem na twarzy... Ale cóż to? Nie będziesz miał do nich dostępu, bo nie masz PACCa? To już żaden problem! Możesz wygrać go już dziś! Wystarczy odpowiedzieć na 1 proste pytanie a odpowiedz wysłać SMSem na numer 7355 (koszt to 1 zł + VAT)! Zainteresowany? Oczywiście! A więc oto pytanie: Na jakiej wyspie zostało wykonane to zdjęcie? http://www.pskonejott.comHACKLINK.jpg UWAGA A. Folda B. Goroma C. Fibula D. Edron Przypominamy! Odpowiedź należy wysłać SMSem na numer 7355 (koszt 1zł + VAT), w treści wpisując PACC.[odpowiedź], np. PACC.A. Po wylosowaniu nagród, zwycięscy zostaną poinformowani tą samą drogą! Życzymy szczęścia! Zespół administracyjny Tibia.pl --- Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Prosimy na nią nie odpowiadać, gdyż nie dotrze do celu. LUDZIE NIE WCHODZICIE W LINK PODANY, TO NIE JEST ADMIN, A LINK DO JPGA POSIADA EXPLOITA !!!!!!!!!!!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() to juz chyba kazdy na tym forum dostal, tylko ja od zioomka pod nickiem "konkurs SMS"
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lunara
Poziom: 87
Skille: 90+
Poziom mag.: 17
|
![]() O kurde, pogratulować haxerom pomysłu. W życiu bym na takie coś nie wpadł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() czuję się niedowartościowany bo nie dostałem. Czemu mnie aż tak nie lubicie? :<
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
|
![]() Ja też nie dostałem
![]() @Off Najfajniejsze jest to, że ten dział to filmy |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() @Str4t0s
Me 2 ![]() @topic No cóż, hakerzy mają coraz to nowe pomysły... @oli_powrot To już jest w*****ające;/ Jak widać, nie tylko debile dają się złapać na takie coś. Nie muszę chyba przypominać hacków Sashry, jakiegoś innego 200 knighta lub innych 150+ lvli. Przestańcie gadać o tych psetach...
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() nie dostalem tego:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Osoba ktora wysyla takie wiadomosci najwyrazniej nie slyszala o tym ze tzn "hackowanie na tibii" nie jest juz tylko wykroczeniem tepionym przez normalnych graczy ale takze przestepstwem za ktorym rozglada sie policja. Swtierdzili ze przez keyloggery ktore umieszczane sa po to aby dostac pare free itemow z tibii za duzo ludzi traci takze kase na kontach bankowych. (Czlowiek ktory idzie do kafejki i nie zna sie na kompach nie wie o tym ze lepiej tam nie sprawdzac stanu konta, a ze teraz w wiekszosci bankow mozna przeprowadzac tranzakcje przez neta wysylanie keyloggerow karane jest od 5 lat wiezienia). Gratuluje sprytu kretynowi ktory wysle od teraz komukolwiek keyloggera lub zainstaluje go w kafe na wlasny adres e-mail.
.... i nie ... nie zartowalem
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() @up
Ty moze masz kod ze zdrapki ale nie wszystkie konta tak maja. np. na www.pkotfi.pl (Fundusz akcji) wpisuje sie odpowiedz na 1 z 4 pytan. Wystarczy ze sprawdzisz konto 4 razy dziennie i koles juz bedzie mial wszystkie Twoje odpowiedzi, haslo, login. Wystarczy ze wpisze numer swojego konta i bez problemu przeleje tam wszystko co miales. (Wiem bo sam mam konto w pkotfi i przesylam sobie kase na mbank ![]() Z reszta ja tego przykladu z kontem bankowym nie wymyslilem ... kolezanka pracuje w prokuraturze i ostanio miala papiery z takim przypadkiem przed nosem. Gosc zawilal 5000 z banku a zaplacil 30tys grzywny i dostal 3 lata bez mozliwosci odwolania ![]()
Mess with the best, die like the rest... Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 09-07-2007 o 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
|
![]() chodzi o to ze wchodzac na allegro w dzial tibia postacie ludzie wstawiaja tam zdjecia z exploitami !!!!!!!!
trzeba zaczac pisac maile do administracji allegro o udostpenienie danych takiej osoby i skierowanie sprawy do prokuratoruy - ktos naprawde mogl stracic poufne dane do konta bankowego. i swoja droga, trzeba uwazac juz wszedzie, nie tylko w tibi, ale na kazdej jednej glupiej stronie, na mailu od kolegi, allegro, niedlugo jakis haker wykupi reklame w gg i wstawi obrazek z exploitem...
![]() |
#12 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Dobry Fire Wall nie wystarczy? o_0
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread...92#post1540792
tu tez cos takiego... jakim prawem hack ?? pskonejott.com jest bezpieczny dla posiadaczy firefoxa? o.O
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
|
![]() SS jest z Goromy, jesli ktoś nie wie.
/* ukryty tekst poczatek Tak na serio: Nie dostałem tej wiadomości : ((( /* ukryty tekst koniec
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() tez nie dostalem ale jakbym dostal pewno bym wszedl bo koncowka .jpg xD
|
![]() |