|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jagger the fourth
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
![]() |
![]() W sumie to nic nowego, ale postanowilem zrobic ten temat.
![]() Poszlismy tam we 3. Ja - Elder druid lv. 52 Atunad - elder druid lv. 53 Zlod Darkspear - Elite knight lv. kto by spamietal ![]() ![]() Tutaj poczatkowe spotkanie z demonem, blocker teleportem, sder parcelem. Normalka. ![]() ![]() Po zejsciu ja odbijam do schodow, zeby bylo jak uciec przy switchu, a Atu na parcelach, zeby mogla uciec tak samo jak ja. ![]() ![]() Czasem moze sie zdarzyc, ze demon z pomoca fe moze troche dokopac blockerowi, ale zazwyczaj odplacamy mu wtedy sdkami. ![]() Moge wspomniec tez o tajemnych czarach jakich uzywa demon, tutaj dokladnie widac jak Zlod zostaje uderzony poteznym kregiem ognia. ![]() Oczywiscie na demony nie chodzimy tylko dla lootu (ale przewaznie przydaloby sie wyniesc cos w stylu g-legsow ![]() ![]() Oczywiscie single spawn nie jest jedynym na jakim siedzimy. Schodzimy czasem pietro nizej, by ubic tamtejsze demony. Niestety maja one respawn dluzszy, niz banshee kolo thais >.<. ![]() Na demonach trzeba byc bardzo przezornym, wystarczy jeden ruch w bok i mozna stracic okolo 200 hp. Ten ss dokladnie pokazuje granice miedzy smiercia, a zyciem. ![]() ![]() Czasami demon moze wpasc w zly humor, wtedy robi tak zwanego switcha i rzuca sie na jednego z sdekerow. Na tym ssie wypadlo na mnie. Mozliwe, ze tylko mana shield uratowal mi zycie. ![]() ![]() Myslicie, ze po 5 demonach wypadna wam g-legsy lub mms i juz sie wam hunt zwroci? Nic podobnego! Ten hunt w sumie musze uznac za nieudany, poniewaz najlepsze co wylecialo, to giant sword. Dlatego tak bardzo sie cieszymy, ze nam FA wylecial. ![]() Dalsza czesc ssow to juz powrot z demonow. Po wyczerpaniu sie zapasow sd, zrobilismy Atunad teleport do temple, a sami ze Zlodem postanowilismy wrocic tradycyjnie. Niestety explo, jakie bylo przeznaczone na hero, szybko sie skonczylo na preistessach, wiec Zlod musial go zrobic solo. ![]() ![]() To juz ostatni ss, w drodze powrotnej trzeba bylo ubic troche hunterow, ale od czego jest gfb? ![]() ![]() ![]() bibi~ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() No no Gratz hunta =]
Name: Archaninka Lvl: 23 i rosnie Profesja: Knight Skille: 53/52 i szybko rosna xd Magic lvl: 4 i rosnie xd Best hit by Fire Sword: 111 on Dwarf Soldier Best hit by Giant Sword: 137 on Valkyrie xd Best monster solo: Dragon ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() Hahah Gratz no ale z M lvlem to u Cibie kicha chyba?? i dlaczego Eqa sie wstydzisz??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Szkoda, ze mierny loot
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2004
|
![]() Wielkie Gratz!!! Szkoda, że loot był troche cieńki ale i tak gratki
![]() ![]() ![]() ________________________________________________ Krzywa strzała (Knight) lvl 10 skills (37/34) m lvl 1 [Secura RULEZ!!!!!!!!] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Thais/Kazordoon
![]() |
![]() Gratz za huncika! xd moze kiedys wybiore sie z wami... :> jak mi pozwolicie... ;P
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież
Stan: Na emeryturze
Imię: Kosior
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 64
![]() |
![]() Fajny hunt na tych demonach, ja też bede musiał sie kiedys wybrać jak zbiore jakąs wiekszą ilość SD'ków.
Jagger powiedz mi ile traciłeś sd na 1 demona .
"Czas nabiera rotacji, a my między blokami Z dala od ulizanych Kenów i niedo*******ch Barbie..." Ostatnio edytowany przez Kosior - 11-10-2004 o 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() HOHO!
No prosze... zwykle nie ogladam dzialu zdjecia, wchodze dzisiaj z zamiarem posprzatania troche i czyjez to ja SSy widze... Jagger we wlasnej osobie ![]() Jak kiedys zaczynalem moja przygode z tibia (teraz to sie wydaje wieki temu) na moim pierwszym swiecie jakim byla secura grasowal czesto po venore niejaki Jagger Czarna Ponczocha ![]() ![]() Fajnie tak po prawie 2 latach zobaczyc ze jeszcze twardo siedzisz na secura ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() Bardzo ladne zdjecia szkoda ze ja nie chodze na demony moze niedlugo. Troche loot niedopisal ale chodzi o dobra zabawe przedewszystkim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Kazoordoon mines
![]() |
![]() Ja mam pytanie czy zeby tam wejsc trzeba miec pacca i czy musze miec jakis okreslony level
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jagger the fourth
Gildia: Defenders of Ulthuan
![]() |
![]() @Xelede
Na mlvl nie narzekam, a ty co?? Oceniasz ludzi tylko po eq? ![]() @Kosior Okolo 3/4 plecaka. @Dr. Omader Ja to mam chyba pecha, jak juz jacys znajomi odchodza z Secury to zostaja moderatorami na tibia.pl. A kiedy moja kolej? ![]() @Ziomek No pacc trzeba, ale lvlu juz nie. |
![]() |
![]() |