|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2006
|
![]() Wstep
Mam problem i mam nadzieje ze nie zostane obrzucony błotem. Szukałem w wyszukiwarce było kupe takich tematów ale problem nie jest dogłebnie dopracowany, poradniku na ten temat tez nie znalazlem moze zle szukalem. Mam kompa moze nie jakies cudo ale wszystkie obecne gry na rynku chocby na minimalnych wymaganiach chodza wiec zle nie jest, lacze zle tez nie jest bo 2 Mb i jak sciagam czy ogladam www to chodzi bez zarzutow, zadnych przerw, brakow polaczen. Windows czysciutki, zeskanowany niedawno byl format wszystkie update sa a jednak mam problem. Mam kicki i to mocne taki ze na najprostszych potworach mozna pasc. Nie jest to wina firewalla, bo mam taki taki antywir ktory prawie nie obciaza kompa a jak go nie mialem tez byly kicki. Zmienialem ustawienia gry, nic nie pomaga. Kicki były potem przeszy i znowu wrocily. Nie sa to mass kicki bo pytamel sie na GC, nikt nie ma kickow. I teraz pytania? 1. Czy jest to moja wina ? 2. Jesli tak jest na to sposob? 3. Jesli wina serva (gram na neranie) to dlaczego tylko ja mam kicki. Pliss bez noobowskich odpowiedzi typu: Masz kicki nie graj!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
The Witcher
|
![]() Jakiego masz neta? Mówisz, że nie firewall, ale możliwe, iż właśnie firewall blokuje jakieś pakiety na porcie 7171, którego używa gra. Jeżeli jesteś w LANie, to popytaj admina o odblokowanie portu 7171 itd.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() @up jestes za szybki ;p
Mialem taka sama sytuacje... .poprostu zadzwon do uslugodawcy internetowego powiedz jaka jest sytuacja i jak spyta sie o port na ktorym smiga tibia powiedz 7171
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |