Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-07-2007, 09:55   #1
Dlugozimek
Guest

Domyślny Pallek

Mam pewnien dylemat gdzie expic ?pisałem w tym poscie z jakimi skillami expic i nikt nie odpowiadał..
więc tak:
B robe, boh p legs arrows 2 bp uh.. skille 68/32 lvl 35 Gdzie expic? piraty? ? prosze o pomoc pacc on
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-07-2007, 10:13   #2
Hektor Knight Dwaa
Zbanowany

Data dołączenia: 30 06 2006

Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 5x
Poziom mag.: 15
Domyślny

piraty??lol lipa tam jest poexp na na ktoryms z tombow na -2 oczywscie na takim bez fe poexp tam do 40 i na dragi juz mozesz isc bez waste jak cos poleci fajnego edzie ci shcodzic 1 vita a jak dobrze idzie to 0 waste na draga albo mozesz na tombach dlugoooo expic do 60-70 lvl w sumie mozesz tez z royal spearami na vampach na vamp hellu tez sie zwraca i exp dobry
Hektor Knight Dwaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2007, 10:30   #3
Dlugozimek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hektor Knight Dwaa Pokaż post
piraty??lol lipa tam jest poexp na na ktoryms z tombow na -2 oczywscie na takim bez fe poexp tam do 40 i na dragi juz mozesz isc bez waste jak cos poleci fajnego edzie ci shcodzic 1 vita a jak dobrze idzie to 0 waste na draga albo mozesz na tombach dlugoooo expic do 60-70 lvl w sumie mozesz tez z royal spearami na vampach na vamp hellu tez sie zwraca i exp dobry
MOzesz jakos pokazac dokładnie ten vamp hell ? gdzie to ? co tam jest itd jestem newbie w tych sprawahc
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2007, 13:56   #4
Hektor Knight Dwaa
Zbanowany

Domyślny

sa tam vampy dzuo vampow trzeba uwazac bo ciasno jest ale ogolnei jak umeisz grac pallkiem to ci sie nawet moze zorwcic wez pare bp mf 20 royal spoearow i sporboj mapke wstawei moze dla ciebie ale potem bo jade do babci chcialem ci tylko poweidziec jak tam jest i wogole poszukajniektrzy moga powiedziec ze hardcore ale ogolnei jest fajnei jak sobie umeiszp oradzic z 2 vampami naraz mniej zawsze full mane i hp i gfb mozesz miec kilkaprzed wejsciem do samego v hell jest pare dskow i potem shcodzisz nizej i juz helljest to kolo respu necro tego kurde no... poludniowego jest tma dziura i v hell

Ostatnio edytowany przez Hektor Knight Dwaa - 16-07-2007 o 13:59.
stary 16-07-2007, 14:08   #5
Smash-Shady
Użytkownik Forum

Smash-Shady's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

@up
Piękny, chaotyczny tekst...byłoby dla NAS lepiej gdybyś przepuszczał przez np. Worda swoją wypowiedź, którą masz napisac...

A do pala:
Piraty +1 piętro up
Tomby
Scaraby (?)
Pojedyncze, szybkie respy dragów?

Ostatnio edytowany przez Smash-Shady - 16-07-2007 o 14:09.
Smash-Shady jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2007, 14:14   #6
Dlugozimek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hektor Knight Dwaa Pokaż post
sa tam vampy dzuo vampow trzeba uwazac bo ciasno jest ale ogolnei jak umeisz grac pallkiem to ci sie nawet moze zorwcic wez pare bp mf 20 royal spoearow i sporboj mapke wstawei moze dla ciebie ale potem bo jade do babci chcialem ci tylko poweidziec jak tam jest i wogole poszukajniektrzy moga powiedziec ze hardcore ale ogolnei jest fajnei jak sobie umeiszp oradzic z 2 vampami naraz mniej zawsze full mane i hp i gfb mozesz miec kilkaprzed wejsciem do samego v hell jest pare dskow i potem shcodzisz nizej i juz helljest to kolo respu necro tego kurde no... poludniowego jest tma dziura i v hell
Weż zamknij ryj

Smash

Hmm te piraty zwrociło by sie ? trzeba zrobic ten quest tak ? drogi jest? czasochłony ? bo sie zastanawiam nad tymi piratami.. pokaz jakas mapke
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2007, 16:04   #7
Ziellarz
Użytkownik Forum

Ziellarz's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2007

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 39
Skille: 16/23
Poziom mag.: 44
Domyślny

http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=136853

Poradnik o piratach: mapki, resp itp.

Wystarczy szukać
Ziellarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-07-2007, 00:14   #8
Refugian
Guest

Pergamin Zastanawiam się...

Zastanawiam się, gdzie można dobrze poexpić palladynem na 11 lvl i ze skillami 37/24?????
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-07-2007, 00:16   #9
kEyLoGgEr.
Użytkownik Forum

kEyLoGgEr.'s Avatar

Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: Lublin

Świat: Danera
kEyLoGgEr. ma numer GG 8883192
Domyślny

skilowac ;p
kEyLoGgEr. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-07-2007, 00:55   #10
Glorrfindell
Guest

Domyślny

hehe
@up dokładnie
@topic kolego, ja na 31 latam na dragony bez waste jak mam uhy, zwykle rzucam 1 exure vite na dragona, a uhow wogole nie dotykam, trzeba umiec manewrować
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-07-2007, 10:39   #11
Hektor Knight Dwaa
Zbanowany

Domyślny

nie musisz bluzgac wszystkich a jak chcesz to exp se na scarabach jak opweidizla ktos w tmy temacie i bedziesz mial exp 15k/h i nudno a na vmapach przynajmniej cos sie dzieje i sma zoabcz jak vampy fjanei padaja pallkiem na tombach...
stary 17-07-2007, 11:03   #12
PaPut
Użytkownik Forum

PaPut's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Ezoteryczne Ząbki

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Małpy, tyle.

Last.fm
PaPut jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-07-2007, 11:09   #13
M.L.K
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Skierniewice

Świat: Rubera
Poziom: 18
Skille: Rosna ^
Poziom mag.: 7^
M.L.K ma numer GG 7380189
Żarówka Po update...

Po update bardziej liczą się skille niz lvl, wiec tak: na piraty nie mniej niz 30 lvl i skille ok. 75 bo to róznie bywa, ja osobiscie robie tak : ide na gobliny na edron
skilluje do skilli 80 takie jest moje załozenie i wiem ze to bedzie męczące ale taki mam cel i go wykonam a jak się ma mozliwosci np. monka od kumpla to idzie oczywiscie szybciej ;P Sklille 75~ są juz naprawde dobre i często zwraca się kasa :0 Takie jest moje zdanie: nie warto isc expic zanim nie zrobi sie skilli 70+ bo im wiekszy lvl tym ciezej bedzie je wbic bo jednak mniej się liczy lvl ale jednak, i nawet jesli ktos na 30 lvlu bedzie bił w monka na skillach 70 będzie hitał tak jakby expił więc monk szybko padnie. Ja mam narazie 17 lvl i skille 61 i robie dalej jeszcze 19
M.L.K jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-07-2007, 13:07   #14
Ghard Lage
Guest

Domyślny

No to tak twoim pallkiem to można expić na:
Cyclopolis (exp i loot nawet nawet)
Scaraby (nuuuuuuda)
Tomby (zajeeeteeeee)
POH GSy (utani hur+bohy i na luziku)
Dragi na pohu lub jak dorwiesz się do koryta na małym d lair w ankh
Ice golemy (nuuudaa ale wieczorem jest świetny resp i napewno się zwruci no i mało osub zna miejscuwe)
Piraci (nie wiem nie testowałem ale biłem je na małym spawnie w svargrond i dla pallka są spoko)
Barbariany (exp taki sobie ale loot zabujczy i nie pisać mi, że barby są tlyko dla knightów bo 0 waste)
Frost Gianty i Frost Giantessy (to w ostateczności bo to takie cyce tyle, że sporadycznie walą z dystansu)
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-07-2007, 13:19   #15
Liper
Użytkownik Forum

Liper's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Równiez polecam malpy
Liper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-07-2007, 13:54   #16
ZamZiro
Użytkownik Forum

ZamZiro's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Śląsk

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Najlepiej idź na małpki do 37-40lvla exp nawet dobry no i kasa dobrze leci ^^ potem to już tylko dragi/vampy

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania