|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 06 2006
Imię: Ell Mariachii
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 5x
Poziom mag.: 15
|
![]() piraty??lol lipa tam jest poexp na na ktoryms z tombow na -2 oczywscie na takim bez fe poexp tam do 40 i na dragi juz mozesz isc bez waste jak cos poleci fajnego edzie ci shcodzic 1 vita a jak dobrze idzie to 0 waste na draga albo mozesz na tombach dlugoooo expic do 60-70 lvl w sumie mozesz tez z royal spearami na vampach na vamp hellu tez sie zwraca i exp dobry
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() sa tam vampy dzuo vampow trzeba uwazac bo ciasno jest ale ogolnei jak umeisz grac pallkiem to ci sie nawet moze zorwcic wez pare bp mf 20 royal spoearow i sporboj mapke wstawei moze dla ciebie ale potem bo jade do babci chcialem ci tylko poweidziec jak tam jest i wogole poszukaj
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Hektor Knight Dwaa - 16-07-2007 o 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @up
Piękny, chaotyczny tekst...byłoby dla NAS lepiej gdybyś przepuszczał przez np. Worda swoją wypowiedź, którą masz napisac... A do pala: Piraty +1 piętro up Tomby Scaraby (?) Pojedyncze, szybkie respy dragów?
Prawo Ohma? Nie chodz z jedna tylko z dwoma ;D Ostatnio edytowany przez Smash-Shady - 16-07-2007 o 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Smash Hmm te piraty zwrociło by sie ? trzeba zrobic ten quest tak ? drogi jest? czasochłony ? bo sie zastanawiam nad tymi piratami.. pokaz jakas mapke |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
Imię: Sparta Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 39
Skille: 16/23
Poziom mag.: 44
|
![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=136853
Poradnik o piratach: mapki, resp itp. Wystarczy szukać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Zastanawiam się, gdzie można dobrze poexpić palladynem na 11 lvl i ze skillami 37/24?????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Lethal Paladyn
Świat: Danera
![]() |
![]() skilowac ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() hehe
![]() @up dokładnie @topic kolego, ja na 31 latam na dragony bez waste jak mam uhy, zwykle rzucam 1 exure vite na dragona, a uhow wogole nie dotykam, trzeba umiec manewrować |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() nie musisz bluzgac wszystkich a jak chcesz to exp se na scarabach jak opweidizla ktos w tmy temacie i bedziesz mial exp 15k/h i nudno a na vmapach przynajmniej cos sie dzieje i sma zoabcz jak vampy fjanei padaja pallkiem na tombach...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Skierniewice
Imię: Iron Bolter
Gildia: Wampiry Mroczne Zbiry
Świat: Rubera
Poziom: 18
Skille: Rosna ^
Poziom mag.: 7^
![]() |
![]() Po update bardziej liczą się skille niz lvl, wiec tak: na piraty nie mniej niz 30 lvl i skille ok. 75 bo to róznie bywa, ja osobiscie robie tak : ide na gobliny na edron
skilluje do skilli 80 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() No to tak twoim pallkiem to można expić na:
Cyclopolis (exp i loot nawet nawet) Scaraby (nuuuuuuda) Tomby (zajeeeteeeee) POH GSy (utani hur+bohy i na luziku) Dragi na pohu lub jak dorwiesz się do koryta na małym d lair w ankh Ice golemy (nuuudaa ale wieczorem jest świetny resp i napewno się zwruci no i mało osub zna miejscuwe) Piraci (nie wiem nie testowałem ale biłem je na małym spawnie w svargrond i dla pallka są spoko) Barbariany (exp taki sobie ale loot zabujczy i nie pisać mi, że barby są tlyko dla knightów bo 0 waste) Frost Gianty i Frost Giantessy (to w ostateczności bo to takie cyce tyle, że sporadycznie walą z dystansu) |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Równiez polecam malpy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Śląsk
Profesja: Elite Knight
|
![]() Najlepiej idź na małpki do 37-40lvla exp nawet dobry no i kasa dobrze leci ^^ potem to już tylko dragi/vampy
![]()