|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Czechowice-dziedzcie, Isara
![]() ![]() |
![]() Chciałbym iść knightem ktury ma 13 level do Kazordoon, lecz nie wiem jakie stwory są tam. Bardzo będę wdzięczny jeśli ktoś mi pomoże. Czekam na odpowiedzi!
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Kazoo to miasto krasnoludzkie a co za tym idzie w kopalniach roi się od dwarfów. Na pierwszym poziomie są tylko zwykłe dwarfy, na drugim dochodzą soldki (moje ulubione
![]() ++++++plx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() porada dnia: jak zobaczysz soldka i nie bedziesz mial skilli wiekszych niz 40 to spieprzaj. jezeli jest inaczej to mozesz sprobowac "pertraktowac", ale na probe nie wiecej niz z jednym...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() A jak jestem palkiem wlącym ze spearow ze skillami ponizej?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ja polecam chodzenie na dwarfy od 10 lvl. Na soldki do 15/16 z dobrymi skilami 55/55 i wieksze. Gurdy od 20 najlepiej z p-setem i two-handed swordem. Nie wiem na którym mozesz chodzic na Geomancery bo nigdy nie próbowałem walczyc. Ale i tak najlepszym expowiskiem dla mnie są okolice Venore, Poh oczywiście, Elf Fortress... :
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() @up:
No nie wiem, nie wiem. Kilka dwarfow i rotow na pierwszym poziomie mogą sporo namieszac walac naraz. Polecam 15+ Soldiery w pojedynke mozna rozkladac na 17-20, choc wieksze patrole mogą sprawiac problem nawet na 20+. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2004
|
![]() fajnie tez tam bylem wczoraj..
ALE GDZIE JEST WEJSCIE DO TYCH KOPALN!!! zaszedlem gdzies do jakis podziemi z lawa tam bylo pare ale na wyzszych poziomach i drzwi byly zamkniente wiec moze ktos mi wytlumaczy jak sie tam dostac bede bardzo wdzieczny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |