|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Chce wam powiedziec, ze Filefront znacznie bardziej nadaje sie do uploadowania plikow.
PRZEDEWSZYSTKIM: -BRAK OCZEKIWANIA -PLIKI DO 1 GB -BRAK PREMIUM ACCOUNT Wiele osob umieszcza pliki na rapidshare co jest glupota, bo gdy chce sciagnac plik wazacy 200KB to musze czekac 90 minut. Ludzie pomyslcie o innych uzytkownikach i umieszczajcie plik na jakichs innych serwerach. To tak jak z Windowsem, uzywasz, bo popularny, ale gowniany jak niewiem ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Tak, ale tylko jezeli masz neostrade. Zmieniasz se IP i juz mozesz sciagac.
Niestety nie wszyscy maja tak latwo i ludzie, ktorzy maja internet LAN(np. w bloku)musza czekac po 200 minut, zeby cokolwiek sciagnac. Na Filefroncie czegos takiego nie ma i dlatego jest lepszy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Jeśli chodzi o serwer do uploadu lub downloadu to mihd.net nie ma ze sobą równych.
-Żadnych limitów -Brak czekania -Bezpłatne -Bez wpisywania kodów -Można używać download managerów -Pliki nie są kasowane Przy mihd.net filefront wymięka. Co używania Windowsa. Ludzie używają go bo jest Idiot-friendly czyli każdy debil będzie umiał go używać , a nie dlatego że jest popularny. A popularny jest dlatego że jest prosty. Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 01-08-2007 o 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() nie lepiej wydac 30~ zl na RS premium? ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() transfer: 45kb/s. Tak powala szybkością. Gdybym miał ściągać z tego ten jedno gigowy plik chyba bym zrezygnował.
Dla porównania: rapidshare naprawdę jest rapid(~1mb/s maks miałem, średnio ponad 400) a megaupload jest naprawdę mega(też poniżej 350 nie schodzi). Z takim prędkościami to można poszaleć. A że limity: trzeba sobie ustalić co chce się pobrać bo nam zależy a nie po kolei jak leci. Co do braku premium, limitów, kodów itp: to jest do czasu. Jeżeli serwis stanie się popularny będą musieli jakoś zdobywać pieniądze. Chyba nie myślicie, że te reklamy wystarczą na pokrycie utrzymania takich serwerów? W krajach, gdzie te parę euro to pryszcz naprawdę sporo osób wykupuje abonament.
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() @up ja jakoś mam prawie 130 KB/s:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A jakie masz lacze? Zreszta co ty tu porownujesz sciagajac 2 mb lol . Jak sciagam taki plik z rapidshare to tez mi pisze transfer z 500 mb+ majac normalnie 130~ srednio.
@down To jakies slabe masz to 1 mb albo komp zasyfiony bo ja z 1 mb na rapidzie mam srednia 130~, z innych tez zazwyczaj 100+ jesli dobry serwer Ostatnio edytowany przez Exodus - 01-08-2007 o 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja mam łącze 1 mb i z każdego serva ściąga mi się po 40 -60 kbs
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Tutaj mod dobrze prawi. Nie wiem czy pamiętacie, ale kiedyś rapid też nie miał żadnych limitów, ani znaczków do wpisywania. Serwis stał się popularniejszy i wszystko się zaczęło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Ja tam wolę miejsca gdzie nie ma limitów. Mam radiówkę 2MB i jakoś szybko się wszystko ściąga. Z takiego rapida to już niepamiętam nawet kiedy ostatnio coś zassałem. Ciągle tylko: wait 180min or buy premium >.<.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() @exodus
mam łącze 2 Mb/s |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
|
![]() Ale FileFront służy do upload'owania modów i patchów do gier...
|
![]() |
![]() |