|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() No w sumie dwa pytania:
1) hipotetyczna sytuacja mam full mage male outfit (laska i czapeczka) i zmieniam pleć jak wiemy na full mage female potrzebujemy innych materiałów niz na male outfit (na female mage outfit potrzbujemy tego co na male summoner outfit) i tu sie zaczyna moje pytanie co sie stanie z tym outfitem: 1 z male mage outfit zrobi sie female mage outfit (na który potrzeba inne materiały) 2 z full male mage outfit zrobi sie full female summoner outfit (potrzebne te same materialy) 3 te addony przepadną 2) a tutaj drugie pytanie hipotetycznie kończy mi sie pacc zostało mniej niż 1 dzień i zrobię begger outfit a jak wiemy czeka sie na niego 24h realne i pacc sie skończył outfit nieodebrany i tu sie zaczyna moje pytanie czy: 1 tracę ten outfit i nie moge go odebrać 2 mogę odebrać outfit ale nie moge go używać (bo jestem facc) 3 nie moge go odebrać ale jak będę miał kolejnego pacca będę mógł Pytania są może trochę dziwne ale zastanawiające ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 1) Twój full mage outfit zamieni się w full summoner outfit u kobiety, punkt 2.
2) Będziesz mógł odebrać outfit po ponownym kupieniu pacc'a, czyli punkt 3. @Down: Czepiasz się ![]() Ostatnio edytowany przez Kamliss - 04-08-2007 o 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44