|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kaver Pall
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 107
Skille: 94/74
Poziom mag.: 19
|
![]() Witam, moze najpierw przedstawie mojego chara jest to 40 lev palek z facc skile 77/64 eq moze nie jest za wazne ale wymienie vampirka, boh, c-helmet, szalik, plate legi, mammoth fur cape.
No i teraz zadam pytania czy gs mnie dogoni gdy bende go lal z dystansu,w ostatecznosci moge uzyc time ringa. Po 2 czego na niego uzyc r-sper+vampirki czy tez onyx arrowsy lecz brak tarczy o ile mi wiadomo onyx arrowsy maja wiecej atk od r sper wiec moze lepiej nich uzyc, czy moze powienienem lepiej posiedziec do 45-50 lev na czyms innym? a i jeszcze cos od jakiego lvl spokojnie bende mogl uciekac gskowm i na nich huncic? Ostatnio edytowany przez Kaver13 - 14-08-2007 o 21:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Lokacja: Sam Niewiem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ginard
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: 47+
Skille: 78+ 45+
Poziom mag.: 15
|
![]() Ok pomoge ci jesli masz szybkiego neta i zadko miewasz lagi gs niejest dl a cibie przeciwnikiem zadnym 40+boh+ t ring i Gs To jak Maluch Przy POrshe . tylko 1 uwaga niechodz na Poh bez bloka :/ (mam nadzieje ze jak wiesz jest tam boss gsow ) eq nawet dobre :} skile rowniez zycze powodzenia ..
![]() (kup pacc i zobacz jak sie expi na hydrach Jezzzu Mowie ci zajebioza ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Elbląg
Profesja: Elder Druid
|
![]() Na takim lvl spokojnie możesz iść na poha . Gs cię nie dogoni chyba ze masz lagi. Radzę wziąć r speary i tarcze .
![]() |
#4 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Maksymalna prędkość GS'a (kiedy wrzuci najsilniejsze haste) to coś w granicach 71 poziomu. Ty z bohami biegasz jak 60 lvl. Niektóre GSy pewnie zabijesz bez t ringa, ale czasem zdarzy się taki, który będzie biegł szybciej niż Ty, wtedy t ring załatwi sprawę.
Btw. byłem nie tak dawno na pohu 41 lvl palkiem i biłem gsy, więc to co pisze jest sprawdzone ; p |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Chorzów
Profesja: Knight
Świat: Saphira
|
![]() oficjalnie powiem ci tak ze z BoHami i T ringiem cie nie dogoni Gs jak wrzuci haste. Jak nie wrzuci haste to spokojnie na Bohah. Ale bardziej oplacalny exp by był RP niz P. Bo T ring troche kosztuje a tak zawsze mozesz utani hura wlanac i uciekac. Ja mysle zeby spokojnie poexpic na faccu solo to poczekaj do 50.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: --OSTR--
Imię: Ro'lax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Crank Hunters
Świat: CeLeStA
Poziom: 96+
Skille: low
Poziom mag.: 7
|
![]() Od jakiegoś 50 lvla expie moim palladynem na poh, i musze stwierdzić, że Gsy chyba po update stały się szybsze. Teraz nawet z time ringiem jest problem uciec od gsa który wrzuci max haste. Radze ci chodzić na Gsy gdy masz osiągniesz ponad 50 lvl, bo wtedy masz dość dużo many i hp, więc jeśli nawet gs cie dogoni to go bez problemu zabijesz.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wbije jescze cos kolo 45 lev i dopiero sprawdze jak mi pojdzie
PS. Pacc kupie dopiero na 90 lev+ ![]() @edit jestes pewien ze jest teraz szybszy gs po update 8.0 czy tak na oko to stwierdzasz? Ostatnio edytowany przez Kaver13 - 15-08-2007 o 19:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() No Po Pierfsze Nie Po Drugie Tesz Nie A Po Tszecie Od 60 Levela
Pozdro!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zeby nie zakladac nowego topica to tutaj sie o to zapytam, otoz nurtuje mnie jedno pytanie kiedy solne pierwszego dla ;p
Mysle ze na to miejsce wybiore te jakby dragon lair pod thais przy quescie na naginte i czy udalo by sie tego dokonac na 55 lvl gdy bende uderzal z p boltow? a i jeszcze jedno ile tam razem sie respi dli i dragow tylko nie tam po przekopaniu kilfoem tylko przed czyli na tej calej jakby arenie Ps. Czy moze powinienem pujsc to zrobic na deep fibula tam tez dosc sporo miejsca. Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Siedlce
Imię: Iglok
Profesja: Royal Paladin
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: 70/45
Poziom mag.: 13
|
![]() Połowa osób wyżej chyba w życiu nie była na gsach pallem...
Ja jako 42 rp (boh, hur i t ring) jestem często doganiany przez gsy... "TO", że gs porusza się jak 60 lvl nie znaczy, że taki lvl jest początkowym lvlem aby móc "bez srania" i możliwości dogonienia expić na nich bez hita z meelee... Aby palladyn mógł strzelić z kuszy, dzidy, strzały potrzebuje on się zatrzymać na ułamek sekundy który niby wiele nie zmienia ale zawsze obniża naszą prędkość... Ludzie, wiedzę czerpie się nie tylko z praktyki ( z tibia.erig.net bo się przeczytało z jaką prędkością biega gs..) PODKREŚLAM 60 LVL WYSTARCZY ABY MU UCIEC ( nie dać się dogonić)... Sry za składnię zdania xd
09:41 Detraeh Nogard [60]: ide po slima i odpalam bota ;d Rotfl |
![]() |
![]() |