|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() Cześć, to mój pierwszy post w którym chciałbym zaprezentować swój pierwszy fake
![]() Spis Treści Część I - Strona Pierwsza (ten post)Część II - Strona Druga Część III - Strona Trzecia Część IV - Strona Trzecia Część V - Strona Czwarta Część VI - Strona Piąta Część VII - Strona Piąta PROLOG ![]() ![]() Divayth Gdy już nazbierał dużo grzybów, pomyślał, że powinien już wracać do wioski, lecz w drodze spotkał... ![]() ![]() Divayth wracał do swojej rodzinnej wioski Wood Village razem z Deltharis'em... ![]() iii.... ![]() To jest dopiero pierwsza część fake'a pt: "5 Magicznych Artefaktów". I teraz tak... mam do was pytanie... Czy warto robić dalej??? To dopiero mój pierwszy fake więc wiecie... Podoba wam się??? ![]() @edit: Mam 3 rzeczy do powiedzenia: 1. Wrzuciłem na ImageShacka. 2. Prosiłem o odpowiedź czy warto robić dalej? 3. Proszę pisać bardziej rozwinięte wypowiedzi, czyli co jest nie tak np. literówki albo coś takiego a nie : "takie sobie"
Ostatnio edytowany przez Logo-90 - 11-09-2007 o 18:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proszę daj to na Imageshack (www.imageshack.us)
![]() @2down Nie...Poprostu klikanie mnie bardzo irytuje...
SDAFHHFAAAAH Ostatnio edytowany przez Koper of Drawno - 21-08-2007 o 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tag [img] proszę. :<
Ostatnio edytowany przez iGeneration - 21-08-2007 o 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Świat: Valoria
|
![]() @2UP keya się boisz -.-???
@topic: takie sobie ;D
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() -.- za klikaniem nie przepadam... No i o to mi chodzilo moglbys to dac do nasze 1 fake'i lub do mojego tematu niedokonczone fake'i... zal
@topic Gowno za duzo gadania i ta strzala co za nia jest to paint... Koles ma 3k hp -.- Zjechalem cie ale rob dalej parktyka czyni mistrza ja bardzo sie zmienilem od "Grenio cz.1" do "Starcrafta inna historia" byla dluga droga, ale warto trenowac.
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 21-08-2007 o 00:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
![]() |
![]() Zapowiada się super herosi którzy zabiją tego pacana co chce mieć god mode.
down np mój 1 to nie super hero ![]() Ostatnio edytowany przez Meryba - 21-08-2007 o 01:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Up
Stary znajdź mi fake w którym niema SuperHero [ chodzi mi o fake'i nowych userow ;] ]..... @top Na razie nie oceniam poćwicz troche ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się z Rayza daj więcej akcji, ale rozumiem jest to początek Fake więc pierw takie tam pierdułki
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Gdzieś w Polsce....
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: A bo ja pamiętam?
Świat: Eternia
Poziom: 21
Skille: 60/60
Poziom mag.: 5
|
![]() Mam nadzieje ze jest już rekrutacja
![]() to prolog więc nie oceniam ale zaczyna sie nawet dobrze Dodaj mnie do fake jak bys mógł ![]() nick: Draconianin ottwit se wes jaki chcesz tylko nie rózowy ![]() PS najlepiej warrior, summoner albo barbarian
Utani gran hur " Świzdu gwizdu lece w pi**u Utani hur " I jusz mnie nie widzicie Nas nie dogoniat " a przynajmniej nooby nie Lubisz mnie?? bo ja ciebie nie !! ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Draconianin - 21-08-2007 o 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
![]() |
![]() Jesli chcesz bardziej rozwinietej odpowiedzi - oto ona:
- ten obrazek z prologu to troszeczke za duzy jest - pierwszy obrazek naprawde ladnie ci wyszedl, dlatego drugi wyglada jakbys juz sie troche zniechecil i zrobil go "na kolanie" - ostatni obrazek jest niedopracowany, bo: 1. ten gosciu z lewej ma zdecydowanie za duzo hp, 2. zapomniales o Deltharis says, wiem, ze kazdy ma te 5 IQ i sie domysli czyj to tekst, ale... 3. ta strzala jest dziwna, Deltharis oberwal i straci te swoje 3000 hp zanim jeszcze pocisk go trafil, jesli to nie strzala miala zabojcza moc, to wlasciwie po co ona leci? suma sumarum - jest dobrze, bo wklejasz starannie i raczej graficznych bledow nie zauwazylam, rob dalej
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Draconianin, postaram się wrzucić cie do 3 (lub 4) części mojego fake.
Pasował by ci czarodziej? 2. Ekrolia dzięki za ten jeden z "bardziej rozwiniętych" tekstów. 3. Za chwile skończę ostatni obrazek 2 części fake. Tam będzie już więcej "akcji" ![]() @edit: Mam pytanie, a mianowicie: Drugą część dodać jako edit do pierwszego posta? Czy może nowy post w tym temacie? Czy nowy temat: 5 Magicznych Artefaktów Część II?
Ostatnio edytowany przez Logo-90 - 22-08-2007 o 12:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() @up
Nowy post w tym temacie a w pierwszym napisz na jakiej stronie jest dana czesc. Nie oceniam bo to prolog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() ----------------------------------/
PROLOG ------------------------ / ------------------------------- /TO 1 obrazek --------------------- \ROX -------------------------------- \ KONIEC PROLOGU ---------------- \ Zaliczyłem potrójnego ROTFL'a xD Nie mogłeś tego zaliczyć do pierwszej części? Taki prolog to wiesz. W ogóle w co drugim fake prolog jest bez sensu (w sensie bez sensu jako prolog), ale to było wręcz magiczne. @Up Ale prolog to tylko jeden obrazek huashuhasuabhsuh. @Edit Edit pierwszego posta i już nie ma ;[ @Edit 2 Prolog i od razu druga część. Naucz się poprawiać błędy tego typu ![]() Ostatnio edytowany przez LolnY - 21-08-2007 o 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() W tym odcinku są 3 błędy:
-Demony za szybko zgniły poza pierwszym zabitym -SD wali na czerwono i to znacznie mocniej(jeśli to SD) -Na pierwszym obrazku walki jest dziura a na drugim nie ma -Na pierwszym obrazku walki demon zdeptał imie fire elementala ![]() Ogólnie 6/10 @down Chodziło mi o te odlatujące liczby. Szare są tylko przy niezdechłych(ghosty, ghoule, skeletony itp.)
Hey, hey, hey... Ostatnio edytowany przez krupam - 22-08-2007 o 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2007
|
![]() @up krupam
Mylisz sie sd wali na czarno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2007
|
![]() heh dobre to
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Duzo lepiej niz part 1... Divayth uslyszal szelest lisci i podniusl glowe...Gdy ja opuscil... -.T
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Drewniane dialogi, debilny tytuł i zero fabuły. Nie rób.
edit: AssasSin
Ostatnio edytowany przez .Matrik. - 22-08-2007 o 13:57. |
![]() |
![]() |