|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie wiedziałam gdzie to wstawić, ale wydaje mi się, że osobny topic chyba nikomu nie zaszkodzi. Mam taki ciekawy i jak na moje oko przydatny pomysł: czy na forum nie dałoby się wprowadzić filtrowania postów w temacie. Chodzi mi o coś takiego, żeby można było ustawić wyświetlanie np. tylko postów jednego usera. Przydatne byłoby to np. przy przeglądaniu tematów z działu grafiki, gdzie często prace są umieszczane w postach jednej osoby, ale są poprzetykane komentarzami i cały topic ciągnie się przez najmniej 7 stron, jak nie więcej. Niewiele osób wpada na pomysł, żeby wszystkie prace wstawiać do pierwszego posta i pozbawić ludzi problemu. Nie mówiąc już o długich opowiadaniach autorstwa jednej osoby, gdzie komentarze pomiędzy poszczególnymi częściami strasznie przeszkadzają przy zachowaniu ciągłości czytania.
Takie rozwiązanie można spotkać np. na forum gram.pl, gdzie z boku każdego postu jest przycisk do filtrowania względem danego usera. Mam znajomego z tego forum, który może się spokojnie dowiedzieć jak to jest zrobione. Mam nadzieję, że moja propozycja może się przydać. Pozdrowienia Eileen Blue Rose |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() jestem za
to by bylo bardzo wygodne ale niewiadomo czy modkom sie bedzie chcialo to zrobic. ps. to by sie przydalo nie tylko w grafikach ale i w fakeach oraz np. zdjeciach jednego usera ![]() Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 17-09-2007 o 15:03. |
![]() |
![]() |
#3 |
Redaktor
|
![]() Jezeli bedzie taka potrzeba to bedzie to wprowadzone przez Adminow.
Opcja nie jest az tak niezbedna, to kultura na forum wymaga "moderowania".
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Topic Też za. |
||
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Bardzo dobry pomysl, moim zdaniem nikomu by taka opcja nie przeszkadzala
![]()
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Profesja: Druid
Świat: Unitera
|
![]() Jak dla mnie - fajna rzecz. Jestem ZA. Przyda to się głównie osobom ze słabym łączem, którzy czekają minutę za jedną stroną
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Jak najbardziej za. Ułatwiło by mi to życie.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobry pomysł. Jeśli już będą robić, to trzeba dać jeszcze kilka pomysłów filtrowania, żeby od razu było, druga taka szansa się może już nie trafić. Niestety, mi akurat wszystkie pomysły uciekły. ;<
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znacznie by ułatwiło np. oglądanie działu zdjęcia (-;
Jestem za wszystkimi kończynami. Emcess. |
![]() |
![]() |
#10 |
Fallen Angel
|
![]() Poszukamy czegoś takiego, i jeśli będzie to możlwie, wprowadzimy.