|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Lokacja: Kazordoon
Stan: Początkujący
Imię: Mirternlex
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 13
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Witam.
Powiedzcie mi jak grać fajnie sorcererem czyli: - odbierać dużo hp - nie umierać za często - nie bać się PK - szybki exp.(żeby w jeden dzień z 8lvla zrobić 14lvl.) - zysk i dużo kasy(bo sorc kosztuje) Wybrałem sorcerera bo jest super i nieźle wali.Szególnie na PvP i gram na Isarze.Dajcie jakieś rady bo użyłem opcji SZUKAJ i nie znalazłem nic sensownego.Mój brat ma już 10 levelowego druida :/ więc chce go przegonić.Mam PACCa(nie pytać z kąd go mam!). Jest to mój 7 sork i dotąd w życiu udało mi się nim nabić 14 level........ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() A więc: (ironia, bo tak sie wypowiedzi nie zaczyna)
1. Sorc po upie dla kina - gratz za wybór bo gra sie ciężko ale grasz (przynajmniej chcesz) 2. "odbierać dużo hp" - 15 mlvl i wastujesz całą kase w esdeki bo inaczej nie widze wyjścia chyba że przy wielkim fuksie vis ![]() 3. Chyba że na utamce bo inaczej nawet na evul lvlu mocniejsze combo = ded 4. Z vortexem na rotach faktycznie sie nie boisz expić ![]() 5. Dużo grać i mieć dużo kasy (trole, orki, roty, larvy) 6. Rotfl, mission: impossible 10 albo i 11. A tak na serio to runki lub usługiwać visem (lub 4m i pk z full uh) [Irony, lekko nie rozumiem posta] Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tak lekko to nie ma. Na początku musisz się męczyć z różdżkami. Myślę, że dopiero około 40-45 mlvl opłaca się zacząć używać energy strike czy run gfb.
Nie grać na lagach i nie chodzić w zbyt niebezpieczne miejsca ![]() Po prostu ich olać ![]() Rotwormy koło Darashii lub Liberty Bay, ew. te między Edronem a Cormayą, larwy w pobliżu Ankrahmun (ale nie polecam ze względu na kiepski dochód z nich), grobowce na wyższych poziomach, trolle w Port Hope i na Edronie Początkowo chyba najlepsze będą ww. rotwormy. Najlepiej chyba wbić 27 poziom nie przejmując się zbytnio finansami (i tak pieniądze przez ten czas będą ci potrzebne jedynie na różdzki i promocję) - zyskujesz wtedy możliwość przyzywania monków i orc berserkerów, co daje spore możliwości zarabiania, chociażby na piratach, żółwiach lub w grobowcach z monkami. Chakoya - choć do nich trzeba wykonać dość wymagający quest, ale myślę, że nawet te 10-12k wydane na fish fins może się dość szybko zwrócić. Można je bić i bez summonów, ale nie wiem na ile mag na ~20 poziomie da sobie na nich radę. Dworcs - tutaj najbardziej przydają się orc berserkery; bardzo dobry zarobek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
|
![]() Ale najlepsze to 15 lvl > sd i zabijać na combo setne lewelki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() chyba 15 Mlvl ;d
Skoro miałeś już tyle sorków powinieneś wiedziec na czym expic... roty do 16 lvl są najlepszym wyborem. Jak chronic sie przed pk? w sumie nie mam pojęcia, nigdy nie wiem jaki pk cie zaatakuje i kiedy... moja rada: byc czujnym. i nosic ze soba bp uh na wszelki wypadek ;p. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam pytanko małe bo lubie bawić się z carrionami na niskim levelu
![]() P.S. Już dziękuje wam za porady a może ktoś gra na Isarze to może zbiorę sobie drużynę ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2007
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Hard123 - 20-09-2007 o 19:44. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladhino
Profesja: Paladin
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() - musisz miec wysoki mlvl zeby zadawac duze hity z runek jesli chodzi o rozdzcke to zawsze tyle samo
![]() - miej ustawione zawsze na full def musisz chodzic na dosc slabe potwory i starac sie zeby bily max 2 a najlepiej z daleka xD - nos zawsze UHy/IHy runki takie jak GFB/HMM i na wszelki wypadek bag SD - poprostu na 8 lvl walisz z vortexa idz tak jak wszystcy na Mino,Roty,Dwarfty tam sie szybko expi i raczej nie zlapiesz deda - na niszym lvl robisz lootbaga i wysylasz parcelem do depo pozniej w sklepie opylasz najlepsze zeczy na niszy lvl(Plate Shield, Chain Armor, Sword, Mace,Viking helmet, brass helmet itp.) pozniej mozesz robic Runki HMM, GFB i sellac albo robic Monka zeby ktos skilowal a ty biezesz za to kase np. za 1h trenowania 3k albo wedlug twojego uznania jeszcze metoda PK ale zeby cos lepszego upolowac albo dobry team albo wysoki lvl ;]] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kurde dedlem na tombach
![]() Straciłem bp w którym byly fire fieldy i 220 gp !A miałem 16lvl. i 10 mlvl.Nie wiem czy skasować tą postać czy warto grać nadal sorkiem.....ale z tibi nie rezygnuje.cały czas myśle że kiedyś osiągne wysoki level w Tibi ino pytanie czy tym sorkiem czy inną profesją. |
![]() |
![]() |