|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() Siemka
![]() pora wrócić po roku przerwy....ale pamietam tylko pass mojego druidka na eterni....pass na druidku[bardziej bogatym] na calmerze zapomniałem ;p tylko mma pytanko gdzie expić ![]() -Kopalnia z soldierami i pojedyńczymi respami guardów[100% lvl-19/20lvl-~1,3k] -Mount sternum poziom -1 [tu nieznam ile kasy leci....] -dark cathedral [tu chodzilem z bp MF, bp ih, bp lmm- ale czy warto? nie chodziłem tam rok...a jak juz to tylko tam z tego co pamieta...tutaj ograniczam sie tylko do smuggler/bandit/wild warrior] moje eq to p set, steel helmet, dwarven shield, volcanic rod, lvl 20, 27 mlvl. nowy shield za jakis czas az zrobie deserta.... chodzi mi zwykle o szybkie zbieranie casha per hour na czysto....po zapłaceniu runek.... prosze o pomoc magów którzy expia w tych miejscach i moga cos niecos mi powiedziec na ten temat ;] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Mount Sternum(czy jakoś tak) podziemia. Łazisz wszędzie a kaska leci... Weź z Bp manasów i możesz parę gfb jak byś chciał zejść na Ghoule i Skeletony tam w dziurze.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() na mount sternum to schodzilem do do grobowca bez gfb
![]() widziałem na maoim starym ss'ie ze z 1,5h wyciagniete jakies 700gp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() Na kopie w kazo, jak nikogo nie ma na poziomie z soldkami robiąc lootbaga możesz wyciągnąć całkiem sporo kasy ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Wrocław (okolice)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight Dael
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 40
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Sprawdź czy na dark cathedral jest wolny resp, jezeli tak exp tam, ja teraz swoim 40 rycerzem, tak expie i gdy jest dużo typa większość zabita, potrafię wyciągnąć 25 % na godzinę, to jest mało, ale licząc sie z tym ze prawie wszystko wybite, sie opłaca, a jak jest tam wolny resp to już w ogóle, exp leci wyśmienicie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Siema. Na wszystkich tych expowiskach przeważnie jest dużo osób i exp rośnie wolno, jednak wg. mnie najlepsze zdają się być kopalnie w Kazo. Ja na twoim miejscu expil bym na POHu, a dokładniej Cyclopy + Slimy, ale uprzedzam, że może być w niektórych momentach niebezpiecznie (np. zlurowany GS)
![]() Moim zdaniem exp leci tam przyzwoicie, a kasa raczej powinna się zwrócić. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() na 3 wymienionych expowiskach expilem...na POHu tagze.... ale na cyklopach bedzie blisko by GS zniknoł ;p to samo ja sie idzie do DC...blisko zeki i gs'a byc nie powinno....jednak chodzi tu o zyski.... dzisiaj sie karne moze na poh....zobacze jak tam jest....sa tam mino archery? bo to najwiekszy problem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Polecam kopalnie
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Najlepiej to byś mogl latac na dwarf guardach... ja od 19 do 50 lvla z volcanic rodem druidem na guardach latałem...
|
![]() |
![]() |