|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]()
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
![]() |
![]() Oo ;D beka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Niegrający
Imię: Moon Argo
Profesja: Elite Knight
Świat: PAndoria
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() A ja sądzę, że padł od fioletowych ognii, które są na Pits of Inferno. Jeśli na nich zginiesz to na swej deathliście będziesz miał ''died by a trap''. Nie sądzę, żeby padł od tej pułapki podanej w linku wyżej.
-Knock, Knock. -Who's there? -Me, I kill you. Ostatnio edytowany przez Marianos - 21-09-2007 o 22:10. Powód: Small mistakes >,,,< Bah |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() Jesteś pewien? Bo na chłopski rozum, po śmierci od tych "fioletowych ogni", widniałby napis "killed at lvl xxx by fire"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Niegrający
Imię: Moon Argo
Profesja: Elite Knight
Świat: PAndoria
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Jak pisałem, jeśli zginiesz od tych fioletowych ognii (firefox wprowadził mnie w błąd >,,,<) to nie masz wpisu 'by fire' tylko 'by a trap'. Przykładem może być Dulokz, który zginął tam na PoI. Miał wpis:
Apr 21 2007, 11:37:07 CEST Died at Level 210 by a trap. Jednakże możesz mieć rację, bo ten EK z topicu nie zginął tylko od trap.
-Knock, Knock. -Who's there? -Me, I kill you. Ostatnio edytowany przez Marianos - 21-09-2007 o 22:19. Powód: Miał, a nie ma ... |
![]() |
![]() |