|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Oglądając różne filmy, te związane z Tibią i te nie mającą z nią nic wspólnego zauważyłem, że autorzy zastosowali różne sztuczki do swojej pracy, typu rzucenie jakąś rzeczą, gra na gitarze przez postać (tu mowa o Tibii) itp.
Moje pytanie brzmi, czy znacie jakieś proste programy, które umożliwiłyby dodanie takiego efektu? Zanim napiszesz "Szukaj!", uprzedzę Cię. Szukałem takiego programu choćby na dobreprogramy.pl , ale opis softów nie wskazywał w nim takiej funkcji. A ściąganie pliku rzędu 1 Giga i późniejszy zawód mija się z celem. Przeglądałem również poradnik Hoomika, bo wiem, że on w tym siedzi. Jak spakować film przy użyciu WMM- wiem ![]() Powiem tylko, że chciałem nagrać w naszej ukochanej gierce, wielkim dziele CipSoftu scenę, w której postać rzuca włócznią, a ta wbija się w ziemię... ale kompletnie nie wiem jak zabrać się za taki efekt. Z góry dziękuję za rady. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Now or never
|
![]() Odświeżam temat. Nikt nie zna takiego programu? Zależy mi nieco na czasie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Now or never
|
![]() No ok, ale jaki program? Ściąnąłem GIF Animator 5, ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać, podobnie w innych programach. Czy może mi ktoś to wytłumaczyć, tak ogólnie?
|
![]() |
![]() |