|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Jak oceniasz opcje blog | |||
Swietna sprawa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 13.43% |
Moze byc |
26 | 38.81% |
Beznadzieja |
6 | 8.96% |
DNO |
26 | 38.81% |
Głosujących: 67. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Co sadzicie o blogach ktore pojawily sie w naszym panelu kontrolnym ?
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Mogę oddać moją prawdziwą osobowość!!!!
KOMCIAJCIE ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Świetna sprawa, można się wyżyć. Szkoda tylko, że nie potrafię zbyt udanie ironizować tibijczyków, fajna zabawa z tego jest.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi obojętnie, ale i tak nie napiszę niczego o swoim życiu realnym tutaj (może kiedyś).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
|
![]() Nie mam przekonania do blogów, ale i tak Ryłka blogasek Rzondzi i jest zajepisty i wogule kól. Jusz ci stawiam komcia!błędy celowe
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Jeee! Jetemy ziomki!
@Topic Gupje IMHO. ![]() Ostatnio edytowany przez LolnY - 21-10-2007 o 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dno i dwa prześcieradła.
Tak wogóle po co to komu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Jakie blogi ;o
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Może być. Przecież nikomu nie zaszkodzi...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() [MONSTER]Boskie, ekstra, super sprawa. [/MONSTER]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() rotfl'n'lol
![]() @admini: to jak, kiedy startujemy z tibijską wersją fotki.pl ? ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() I co mielibysmy tam pisac?
Ile minut woda w czajniku sie zagotuje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Z początku sprawa wydawała się być dobra, jednak jak widać po ilości komentarzy na 90% blogów, jest to po prostu rzecz niepotrzebna, gdyż nikt tam nie zagląda.
![]() |
#16 | ||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Sama idea bloga? - Może być
Wykonanie? - Niezłe Wykorzystanie przez użyszkodników? - Tragedia (poza nielicznymi wyjątkami) Mam takie pytanie, czy te blogi są w ogóle nadzorowane przez modów? Jeżeli tak, to jest to IMO nadmiar pracy dla nich (co widać po stanie blogów), jeżeli nie to tym bardziej to widać. Nie czytam, bo mi się nie chce i nie mam aż takiej nadwyżki wolnego czasu. Piszę? Nie bardzo. Myślę, że czasem może się przydać do wrzucenia jakiegoś tekstu na neta, ażeby potem móc go zwyczajnie zlinkować, miast zamieszczać go wszędzie po kolei. Ja rozumiem, że wyśmiewanie i ironizowanie na temat analfabetyzmu i debilizmu jest śmieszne i zabawne... ale ile "kobieta lekkich obyczajów" można!? http://forum.tibia.pl/blog.php?b=374 http://forum.tibia.pl/blog.php?b=375 To wcale nie jest śmieszne, lecz tragiczne. Jest to wylęgarnia spamu i kretynizmu, gdzie nie sposób odróżnić totalnego debila-analfabetę od zwykłego człowieka, który próbuje być śmieszny, choć mu nie wychodzi. Oczywiście są i wyjątki, niestety giną one w tym szambie. Gdybym chciał publikować jakąkolwiek własną pracę, którą szanuję, nigdy nie umieściłbym jej tam. Do tego blogu pasują jedynie przysłowiowe 'pierdoły' i takie są tam zwykle umieszczane. Wiersze, poematy czy głębsze przemyślenia tracą jakikolwiek walor w takim miejscu. Overall: DNO, rozpacz i zgrzytanie zębów... (lub też "puka w dno od spodu" jak to ktoś inteligentniejszy z tego forum kiedyś ujął.) Cytuj:
Cytuj:
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 27-11-2007 o 19:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Wedlug mnie dobre teksty moga zostac docenione tam. Trzeba tylko pamietac, by nie byl on zbyt trudny, gdyz nalezy pamietac o sredniej wieku uzytkownikow. Blogow, do ktorych podales linka juz nawet nie czytam. Jest to po prostu zbyt meczace, a mnie to wogole juz nie bawi. Odnosnie tematu... Blog sam w sobie byl dobrym pomyslem, lecz niestety, zostal troche nieciekawie potraktowany. Lecz... kto nas zmusza do czytania rzeczy, ktore nam nie odpowiadaja? Skoro innych to bawi... To niech jest. Mi to az tak nie przeszkadza.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Za granica
|
![]() Blogi to dno, sa do dupy ... jak tam zajrzalem to koszmar, juz nigdy tam nie zajrze bo uzytkownicy wszystko zasmiecaja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @edit Jeszcze raz beznadziejny pomysł na takim forum. Wiedziałem, że nie wypali <confused> Ostatnio edytowany przez raf420 - 27-11-2007 o 17:52. |
|
![]() |
![]() |