|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() ja gram na forterze, ale niestety nie przeszedlem jeszcze rooka. jezeli nie bedzie zbytnich lagow to sie przesiade albo na ten serwer labo na niemiecki jakis ktory powinien sie pokazac dzisiaj jeszcze. moj nick zabojca ksiezy
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: ---
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja mam załorzoną postać... I tyle :/ Bo nigdy nie można się dostać na server. Od północy do północy full ludu na rooku :/
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() witam
no wlasnie jak pisal poprzedni uzytkownik, na zalozeniu postaci sie konczy. Czy jest w ogole jakas szansa na dostanie sie na Fortera'e ? Probowalem juz o przeroznych porach dnia i nocy i ciagle ten sam napis ... |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() knight simon sorcerer of dead i napiszcie do jakich miast idziecie bym wiedzial gdzie najwiecej polkuw znajde aha jestem jeszcze na rooko ale to sie zmieni w ciongu 1 dnia chyba nawet dzisiaj(pisze to po 00:00)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Tez gram na forterze ale rooka jeszcze nie przeszedlem moj nick Lady Elizabeht.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() sorc Archpot melduje sie
![]() a o rooku na forterze nic mi nie mowcie - znaleść tam szczura to wyczyn :/ mam 10 lvl i wlłaśnie nabijam mlvl aktualnie 6 ale rośnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2004
|
![]() Siemka ludzie z fortery
![]() wy tu gadacie o rooku jak ciezko i chyab cos zmyslacie az tak trudn nie jest(dokaldniej niewiem o dostalem chara na 10lvl juz ![]() jak ktos chce pogadac yzc cos to moj nick to: Baobab'sky jestem w ad'dendriel no to narx ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() Ja gram na forterze
![]() Imie chara to Sir Valen (22lv knight ![]() HAIL MINDHUNTERS P.S-no n00b plx Pozdrawiam |
![]() |
![]() |