![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Pierwsza różdżka dla sorcerera lub druida kosztuje 500 gp i można ją kupić u gościa, który sprzedaje runki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Użekła mńe tfoja historyja...
[/IRONIA] A tak na serio: podstawowa znajomość angielskiego oraz znajomość różdżek lub dobry mózg i po krzyku. SzUkAj TrOlU ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2007
|
![]() Hej jak macie pisać bezsensowne wiadomości to nie piszcie. Ja chce szegóły, chce wiedzieć co powiedzieć do sprzedawcy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mike Mystic
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
![]() |
![]() Eeee koles takie rzeczy to na Game Chatcie albo Real w Tibi ale nie zakładaj bezsensownych tematów. Jest taki sexy avatarek sprawdz w google zanim zaczniesz truć dupę. xD
Celli always in my mind ;* ![]() W świecie Shinobi ten kto nie przestrzega zasad jest śmieciem ale ten kto nie dba o przyjaciół jest większym śmieciem. 21:23 Kumpel Grubera [11]: sell magic leather legs 21:23 Byniu of Nerana [25]: kto mi spszeda boh za 20k i dam jeszcze zeczy trohe dobre dam <carlin> 18:15 Dragon Krycha [11]: daj czara |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Gildia: Sonic
Świat: Silvera
Poziom: 20
Skille: 20
Poziom mag.: 18
|
![]() Ja chce żebyś wyszedł, myślał, umiał czytać i pisać, grał w gry, których język rozumiesz, i miał szacunek do innych.
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra więcej takiego tematu nie założe, ale w końcu ktoś mi powie jak dostać nastempną różdżkę!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jesli chodzi ci o rozdzke pierwsza (tzn Wand of Vortex dla sorca, albo jak jestes druidem to Snakebit Rod) to pierwsza dostajesz za darmo w swojej gildii tzn tam gdzie kupujesz czary dla swojej postaci... Jak nie wiesz gdzie jest twoja gildia i sklep magiczny to zapraszam tutaj P.S. dwa razy ten sam blad... Pisze sie "Następną" ![]() Ostatnio edytowany przez Tethi - 31-10-2007 o 20:51. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Wiem gdzie moja gildia! Chodzi mi oto że mnie zabili, wypadła mi różdża. Wiem że pierwsza jest za darmo. Ale co powiedzieć że by dostać drugą!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Quelis
Świat: Obsidia
Poziom: 27
Poziom mag.: 25
|
![]() 1. Sprawdź na tibia.pl gdzie w twoim mieście jest gość od czarów dla sorca
2. Idź do tego gościa i powiedz hi->wands(tu zacznie mówić ci o wandach)>wand of xxx(gdzie xxx to nazwa różdżki np. Wand of Plague)>yes(płacisz za różdżke: 500 za rożdżke od 7lv,1000 od 13, 5000 od 19, 10000 od 26) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hi -> Buy Wand of Vortex/Snakebite Rod* -> Yes -> Thx** -> Bye
*Wand of Vortex jak jestes Sorcerer'em Snakebite Rod jak jestes Druid'em **Opcjonalnie ![]() Ostatnio edytowany przez Tethi - 31-10-2007 o 21:28. Powód: literowka |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Skoro juz double post to go wykorzystam
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Tethi - 31-10-2007 o 20:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: CeNtRuMM
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria/Furora
Poziom: 80+
|
![]() hi>wand of vortex>yes
jaka filozofia.... zalll.pl @up byles pierwszy ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Hej Tethi to nie działa !!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Tethi, pisze to ale to nic nie daje sprzedawca nie odpowiada!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: CeNtRuMM
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria/Furora
Poziom: 80+
|
![]() Ku**a czlowieku...
Różdżka maga: http://tibia.pl/item/Wand_of_Vortex Różdżka druida: http://tibia.pl/item/Snakebite_Rod Tam pisze u kogo ją kupić w danym mieście, kupujesz ją prostą kwestią: Hi>buy wand of vortex/snakebite rod>yes>bye
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2007
Lokacja: Pruszków
Świat: Xerena
|
![]() Człowieku, nie wiem skąd znasz tą grę, ale lepiej będzie jak w nią przestaniesz grać... Sorcerer: Sklep Muriel
Druid: Nie znam imienia NPC, ale jak wyjdziesz z DP [Zakładam, że jesteś w thais] idziesz cały czas w prawo i schodzisz do podziemi... Takie trudne? Zapomniałem - muszę napisać co musisz powiedzieć: Hi>Wand of Vortex|Snakebite Rod>Yes>Bye I dodam, że musisz mieć 500 gp, 0.5k czyli 5x100 tych złotych pieniążków, 5x1 srebrnych pieniążków... Ale śmiesznie się tłumaczy takie banalne rzeczy xD Pozdro dla all |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |