|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam. Ostatnio w Rookgardzie(AMERA) na rynku stoi baba i mówi np "I sell fire scroll only 20gp" albo 200gp i mówi że sprzedaje jakies runy........Mój kumpel kupił se scrolla od niej a w treści było napisane "noob hahahaha lub coś takiego" . Podobno babaka naciągneła dużo osób ale ma niezłe zdrowie przez cały dzień stoi na rynku i wrzeszczy. Sam próbowałem uniej(z ciekawości coś kupić 10gp) i rzeczywiście pisze tam jakieś bzdury...
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() ostatnio pisze do mnie polak, czy nie chce pacca na miesiąc za 1 k kupić. No to ja że chętnie (wiedząc że podpucha). To się spytałem jak on to załatwi, bo wiem że z polski to trudno zapłacić. No to się zaczął gubić i ściemniać że ma innego klienta i czy chce czy nie? no to ja że tak ... no i on oczywiście wystarczy że dasz mi numer i hasło ... Tak go zbrechtałem, że aż zaczął wyklinać ... po prostu bigLOL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2003
|
![]() dzisiaj w sumie kupuje sobie crown legsy za 15k , spotykam sie z klientem daje na safe a on mi odpowiada ze musi zobaczyc te pieniadze bo raz zostal tak oszukany. odpowiadam wiec ze ok, wchodzimy do depo, klade 100 platyny na boxie, a on nagle zasypuje mi je labellami tak ze sama skrzynka znika i pisze "thx for money N00b!" - ja stwierdzilam to co zazwyczaj przy takich akcjach ( LOL!) zdjelam labelle wzielam kase i wyszlam z depo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() Re Up.
Nigdy nie kładź kasy na depo, ani niczego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() z labelami moj kolega mial tak a on sie jeszcze tak super nieznal zasypal mu koles i pwoeidzial dobra wychodzimy moj koelga prawie wyszedl ale sie skapnol i wrocil zdjemowal labele a tamten mu sypal nastepne ale wreszcie mu sie udalo (mojemu koledze oc)
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() ostatnio akies 2 1 tydzien temu gosciu walil na danubni in carlin kity pllakm ze rozdaje [accki bo ma ich 5
![]() ![]() ![]() P.S nie robcie trade parcelami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Ja się spotkałem ze śmiesznym oszustwem. Kolo pisze że sprzedaje PACCa na 2 miechy za 2K. Ja do niego że kupie. On mówi żebym dał numer i hasło. Powiedziałem mu tak: numer: 123456 pass: uarenoob. On próbował wejści na tibia.com (tak mi mówił) i potem powiedział że jednak chce 30K itp. N00b co nie??