Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-11-2003, 21:41   #1
Dioskas
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 11 2003

Send a message via Skype™ to Dioskas
Domyślny Stara naciągara

Witam. Ostatnio w Rookgardzie(AMERA) na rynku stoi baba i mówi np "I sell fire scroll only 20gp" albo 200gp i mówi że sprzedaje jakies runy........Mój kumpel kupił se scrolla od niej a w treści było napisane "noob hahahaha lub coś takiego" . Podobno babaka naciągneła dużo osób ale ma niezłe zdrowie przez cały dzień stoi na rynku i wrzeszczy. Sam próbowałem uniej(z ciekawości coś kupić 10gp) i rzeczywiście pisze tam jakieś bzdury... Nie dajcie sie naciągnać......
Dioskas jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-11-2003, 00:23   #2
p.l
eX Moderator

p.l's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem

p.l ma numer GG koniec tego dobrego
Domyślny przy okazji naciągaczy

ostatnio pisze do mnie polak, czy nie chce pacca na miesiąc za 1 k kupić. No to ja że chętnie (wiedząc że podpucha). To się spytałem jak on to załatwi, bo wiem że z polski to trudno zapłacić. No to się zaczął gubić i ściemniać że ma innego klienta i czy chce czy nie? no to ja że tak ... no i on oczywiście wystarczy że dasz mi numer i hasło ... Tak go zbrechtałem, że aż zaczął wyklinać ... po prostu bigLOL

p.l jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-11-2003, 05:38   #3
Wiedzma
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 11 2003

Domyślny

dzisiaj w sumie kupuje sobie crown legsy za 15k , spotykam sie z klientem daje na safe a on mi odpowiada ze musi zobaczyc te pieniadze bo raz zostal tak oszukany. odpowiadam wiec ze ok, wchodzimy do depo, klade 100 platyny na boxie, a on nagle zasypuje mi je labellami tak ze sama skrzynka znika i pisze "thx for money N00b!" - ja stwierdzilam to co zazwyczaj przy takich akcjach ( LOL!) zdjelam labelle wzielam kase i wyszlam z depo.
Wiedzma jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-11-2003, 15:22   #4
Miscoo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 10 2003

Miscoo ma numer GG 1171901
Domyślny

Re Up.
Nigdy nie kładź kasy na depo, ani niczego Bo może sobie ktoś użyc czaru "dezintegracja" i ci zniknie Albo coś tam wykombinować, że ci gwizdnie jesli chcesz mu pokazac kase to daj trade i worek z kasą daj na trade a potem cancel daj jesli on ci nie da na poczatku tego co kupujesz, a potem dopiero Ja w ten sposób się stuffem chwale z kumplami
Miscoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-11-2003, 15:37   #5
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Stan: Niegrający
Domyślny

z labelami moj kolega mial tak a on sie jeszcze tak super nieznal zasypal mu koles i pwoeidzial dobra wychodzimy moj koelga prawie wyszedl ale sie skapnol i wrocil zdjemowal labele a tamten mu sypal nastepne ale wreszcie mu sie udalo (mojemu koledze oc)
stary 08-11-2003, 15:57   #6
Wietnam
Użytkownik Forum

Wietnam's Avatar

Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin

Domyślny klamstwo z pacckiem

ostatnio akies 2 1 tydzien temu gosciu walil na danubni in carlin kity pllakm ze rozdaje [accki bo ma ich 5 to ja se sprawdzam na tibi.com a tam huj niem ma pacca i sie pytam a czemu ty nie masz to on sie wykrenca ze ma innom postaciom i cos tam cos tam .... pozniej przyszlo jeszcze z 4 polakow ktorzy sie na to nabrali i powiedzieli zo ukradl im kase z kont i staff:/ i zmienil im haslo ale on zdonzyli na meila wpisac ze zapomnieli hasla i odzyskali ludka tyko jusz golego wiec uwazajcie na takich jak on
P.S nie robcie trade parcelami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Level: 52|50|42|23
Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna
Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna
Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^
Wietnam jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-11-2003, 21:50   #7
kotomaniak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p

Domyślny

Ja się spotkałem ze śmiesznym oszustwem. Kolo pisze że sprzedaje PACCa na 2 miechy za 2K. Ja do niego że kupie. On mówi żebym dał numer i hasło. Powiedziałem mu tak: numer: 123456 pass: uarenoob. On próbował wejści na tibia.com (tak mi mówił) i potem powiedział że jednak chce 30K itp. N00b co nie??

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania