|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Chainsaw Knight
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 51/49
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() No cóż. Chciałbym dzisiaj zaprezntować fake'a z alternatywną metodą sklejki, którą kiedyś może opisze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Już zauważyłem jedną literówke. W 5 obrazku miało być PO JAKIMŚ CZASIE a jest PO JAKIM CZASIE. Bardzo przepraszam... EDIT 2: @DOWN Nie to nie jest OTS ME (A FUJ ![]() ![]() A next part mam już gotowy tylko outfity musze zrobić.
Czy naprwade nie interesuje Cię los dzieci niewidomych albo chorych na MPD? Czy naprawde jesteś taki złodzuszny? Zastaowiłeś się kiedyś nad tym, że w Biblii jest napisane, abyśmy pomagali bliźnim? Jeśli naprawde chcesz pomóc dzieciom chorym i niepełnosprawnym napisz mi notke, pozytywną oczywiście. Dobro Powraca, Polakowski. Ostatnio edytowany przez Polakowski94 - 08-11-2007 o 09:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() Czy mi się wydaje czy to OTSME? bo sklejka jakaś taka równa. Czy to twoja alternatywna metoda sklejki?
jeśli nie to 9/10 jeśli otsme to 0/100000000000
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() ee no ten... fajne?
+fajna sklejka(jezeli to nie OTS ME) +puki co fabula mi sie podoba(ZUUUOOO!) -nie dopatrzylem sie! 9/10 ^^^ Same plusy nie wystarcza
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziękuje za komentarze
![]() Biore się za pierwszy part. Pierwszy part będzie tylko przedłużeniem prologu, także narazie się niczego nie spodziewajcie ![]() @ down To już jest moja słodziutka tajemnica ![]()
Czy naprwade nie interesuje Cię los dzieci niewidomych albo chorych na MPD? Czy naprawde jesteś taki złodzuszny? Zastaowiłeś się kiedyś nad tym, że w Biblii jest napisane, abyśmy pomagali bliźnim? Jeśli naprawde chcesz pomóc dzieciom chorym i niepełnosprawnym napisz mi notke, pozytywną oczywiście. Dobro Powraca, Polakowski. Ostatnio edytowany przez Polakowski94 - 08-11-2007 o 15:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Myślałem, że będzie o Kaczyńskich...
A ta nowa metoda sklejania to może: a) Przesuwanie elementów na zoomie b) Robisz siatkę z kresek i wklejasz w określonych odstępach Hm? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() Dziękuję!
Zacząłem tracić nadzieje, że wyjdzie jakiś ładny fake. ![]() Prologów nie oceniam, ale dałbym 9/10, chyba, że to OTS ME ale to wiadomo ![]() Mam nadzieje, że fake(fabuła i grafika) będzie ładny do końca xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() No, fake fajny. Nie dopatrzyłem się większych błędów i przynajmniej zrobiłeś poprawny prolog. Pewnie używasz metody z "Jak robić idealnie równe fake przy pomocy gimpa" czy przy użyciu...
Z oceną jak zwykle się wstrzymam, bo to dopiero początek.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Nargan
Gildia: Rat Busters
Świat: Nerana
Poziom: 42
Skille: 74/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Fakt, że w większości fake'ów są zamieszczone przez pierwszy tydzień+ same prologi po czym pojawia się mały parcik jest bardzo irytujący...
Nie lepiej zrobić prolog, coś jeszcze i dopiero zamieścić? Mam nadzieję, że nie przestaniesz kontynuować pracy, bo zapowiada się ciekawie. Nie chcę oceniać samego prologu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Od oceny się powstrzymam na razie, bo jeszcze nie widać wyraźniej fabuły ![]() btw-Twój podpis to...<wstrzymam się> Ta alternatywna metoda sklejki, hmm... podejrzane... a przy okazji: wiele osób robi tak samo ładnie jak Ty ![]() Wszyscy dają Ci ocenę 9/10 - przekupiłeś ich? <chciałeś udowodnić to z średnią ocen ;D?> "zchodzić" bleeee ;/ P.S.: Na pytania z tego posta nie musisz odpowiadać...nie oczekuję na nie odpowiedzi, i tak zasnę jak się nie dowiem ![]() P.S.2: Czkam [taki nowy skrót od czekam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() ciekawy pomysl ;O jedyny fake jaki zachcialo mi sie skomentowac od jakiegos czasu;P
na poczatq wydawalo mi sie ze to jakis fejkowy horror bedzie ![]() tylko z tibijska grafa to by raczej nie wypalilo :/
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() nie jest zle ^^ moge (wziasc w nim udzial??xd)
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Fajnie się zapowiadało ale ten wybuch wszystko spieprzył...
7/10
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Nie dopatrzyłem si żadnych błędów, aczkolwiek tytuł nie jest poprawny (nie jestem pewien). Przed żywotnymi rzeczownikami w formie osobowej nie wstawiamy "the"!
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Baa, i co ja mam powiedzieć. Po tym nie mogę przewidzieć co będzie dalej... Może jednak średnio-dobrze wychodzi... Rób dalej to się zobaczy.
Btw. Cytuj:
This fake story is dead. The murded of this fake story is justified (kaleczenie języka ojczystego w znaczącym stopniu)
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No i jest part 1, który JEST TYLKO PRZEDŁUŻENIEM PROLOGU. Mam nadzieje, że oceny które dostałem podtrzymają się, chociaż nie mam na to wpływu. Part drugi już za niedługo. A teraz part 1.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przy dwóch obrazkach(10, 11) maiłem najpierw pomysł żeby zrobić ruiny, ale niezabardzo wiedziałem jak, to zrobiłem tak jak jest, przymrużcie na to oko ![]()
Czy naprwade nie interesuje Cię los dzieci niewidomych albo chorych na MPD? Czy naprawde jesteś taki złodzuszny? Zastaowiłeś się kiedyś nad tym, że w Biblii jest napisane, abyśmy pomagali bliźnim? Jeśli naprawde chcesz pomóc dzieciom chorym i niepełnosprawnym napisz mi notke, pozytywną oczywiście. Dobro Powraca, Polakowski. Ostatnio edytowany przez Polakowski94 - 09-11-2007 o 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Podoba mi się ;D Ahhh Fak Fak podoba mi się =(
Nie mam się do czego przyczepić!! Ocenie poźniej jak będe miał się do czego przyczepić no chyba że do braku ruin jako takich chociaż mogłeś cipowe mury uszkodzone porobić 8/10 =( Wasz Kochany Turok Ps.Nawet nie wiesz ile bólu sprawiasz mi robiąc dobry fake!
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziekuje wam za wszystko
![]() ![]() ![]() 2 part już niedługo tylko znowu musze nowe outfity zrobić bo beda jeszcze starsi no i troche znowu zleci, ale to juz bedzie 1 pozadny part ktory juz nie jest prologiem, takze mysle ze warto czekac ![]()
Czy naprwade nie interesuje Cię los dzieci niewidomych albo chorych na MPD? Czy naprawde jesteś taki złodzuszny? Zastaowiłeś się kiedyś nad tym, że w Biblii jest napisane, abyśmy pomagali bliźnim? Jeśli naprawde chcesz pomóc dzieciom chorym i niepełnosprawnym napisz mi notke, pozytywną oczywiście. Dobro Powraca, Polakowski. |
![]() |
![]() |