|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Lokacja: Kazordoon
Stan: Początkujący
Imię: Mirternlex
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 13
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Przed dalszą częsćią małe wyjaśnienie dla tych co pisali moim temacie o sorku z 18lvlem w tym dziale.Nie gram już nim bo zmieniłem serw na Danubię powodem tego było to że tam jest o wiele taniej niż na Isarze ale i tak gram sorkiem.....
No ale teraz na temat..... Jak zdobyć sorkiem w ciągu tego weekendu 35lvl ? Mam teraz 9lvl sorcerera i mam PACCa.Gdzie expić ? Z kaską nie mam problemu bo mam wybrane potwory na hunting(czy zbieranie lootbagów,kasy etc.) Za porady serdzecznie wielkie THX.Za pomoc zamieszcze wam jakieś fajne filmiki i zdjęcia.Zobaczymy czy mi się uda ![]() PozdROwIENiA~~
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Skoro kasa nie gra roli, wbijaj 15mlvl i idź na demony na 35lvl potrzeba około 600k expa za 1 demona masz 6k expa czyli po zabiciu 100 masz 600k. O i na te demony to z blokerem ;]
@szmytek Powiedział że kasa nie gra roli, był kiedyś filmik jak 7lvl sork z 15mlvl ubił demona z blokerem miał ogromne waste, ale jak sam Mornlox mówi z kasą nie ma problemu.
xdddddd Ostatnio edytowany przez Zunasan - 09-11-2007 o 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Hmm, tomb grając 20h na dobę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Eee... Szczerze? Tibia NG i zostawiasz postać na około 35h na tombie ;D Inaczej? Być poje*** debilem, żeby marnować tyle czasu na wbicie 35 levela.
Moje zdanie, moja odpowiedź. ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() 35 lvl w weekend na paccu to chyba nie jest taki duży problem jeżeli kasa nie gra roli (nie mówie tu o ogromnym waste na hydrach/dragach/demonach ;p) podam tu przykład mojego kumpla (na paccu w jeden dzień zrobił 28 lvl od zera! i nie grał wcale 20h tylko koło 13) na drugi dzień wbił 40 i zaczął trenić mlvl, ale od początku. Wyszedł z rooka expił do 13 lvla na rotach na darashi. Potem tomby na początek od najsłabszych (peninsula oasis mountain) potem coraz to lepsze i tak expił i expił i wbijał te lvle. Acha i najważniejsze to musi być zawzięcie (są ludzie co moge wbijać po pare lvli dziennie ale i tacy w tym ja że po lvlu chęć expienia przechodzi ;p).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
p.s zalosny jestes |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Up
Wybacz, ale w tym wypadku, żałosny to jesteś Ty... @Kshaq Nie namawiaj do botowania niemiluchu Ty! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() według mnie to ty szmytek jesteś trochę pojebany;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce
Imię: Stare dobre czasy
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
40 lvl w 2 dni grając 13 godzin dziennie... guwned prawda xD Do autora tematu: Idź lepiej pograć w piłkę albo na imprezkę może wyrwiesz jakąś dziewczynę a to jest lepsze od paru pikseli i cyferek Ostatnio edytowany przez Hu'Hu - 10-11-2007 o 00:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() daruj sobie po upie wbijesz gdzies max 15 lvl w weekend
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Bełchatów
|
![]() @Szmytek
Wyjdź i zamkni drzwi po Sobie, bo nic nie wnosisz do tematu pzdr.
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
|
![]() Cytuj:
LOL! Kto tu jest żałosny to jest pytanie retoryczne -.- (taa ofc ze mr. Grocix)
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Daruj sobie, bo widac, ze za duzo przbywania w internecie. Teksty typu wyjdz i zamknij drzwi sa aczkolwiek dziecinne.To tyle co mam ci do powiedzenia nie mam zamiaru dalej ripostowac twoich wypowiedzi. Nie mam ochoty znizac sie do twojego poziomu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Lokacja: WrOCk
Stan: Aktywny Gracz
Świat: GuaRdia
![]() |
![]() jest taka możliwość kumpel na xerenie miał pacc i wyszedł z rooka odrazu szybko nabił 4 m lvl i z 95 ek (bloker) poszli na ...[MONSTER]Larvy[/MONSTER] koło Ankrahmun i knigght mu lurował takie ilości ze około 100k expa w 5h lub mniej a ten muj kolega caly czas z GFB bil i zaczol rano 15.07.2006 a skończyl po 24h ;p
You advance from level 34 to level 35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Po co się kłócicie? "Nigdy nie kłóć się z głupcem- Ludzie mogą nie dostrzec róznicy" |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Dobre, bd swoim dzieciom opowiadal jak to gosc z blokerem na larwach expil, a one swoim... itd. To bedzie jedna z tibijskich legend.
![]() |
![]() |