|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Po pewnym komentarzu śmiem wierzyć, że nie wiecie o co chodzi O.o Więc opowiem całą historie od początku, ale najpierw: Nooby z mścicieli zastąpie nekromantami (lepiej to wygląda), First Nuba nazwe Fire Nock. Historie również "trochę" przerobie.
Prolog: Pewnego dnia mag o imieniu Konst poszedł sobie do lasu, żeby się przejść (O.o). Tam przyłapał kilku nekromantów na wskrzeszaniu demona o imieniu Fire Nock. Zaczął toczyć z nim wojne. Dołączyli do niego ryczerz Gargoin, mag Tenn Flamecaster, następny mag Nubri i rycerka (czy jakoś tak O.o) Laura. Fire Nock zjednoczył swoje siły z Panem Zła. Jednak Pan Zła szykował przeciwko niemu spisek. Gdy Fire Nock i jego 4 najlepszych nekromantów wykonywało rytuał, aby Fire Nock zdał się potężnym demonem Pan Zła wchłonąl jego moc. Pan Zła nazywał się tak naprawdę.... Nubri. Nubri zebrał armię orków i nag (takie morskie stwory) i zaatakowali królestwo. Okazało się że na królestwo naciera tez jakiś nekromanta ze swoją wielką armią Mrocznych sług. Całe królestwo zostało ewakuowane i tylko Konst został walczyć przeciwko Nubri'emu i temu nekromancie. Całe królestwo miało być ewakuowane na wyspę, na której narodziła ludzkość. I tu zaczyna się mój fake... 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() Wypominajcie mi błędy na maxa, chce poprawić swoje fake'i jak się tylko da. Jeśli się nie wiecie o co chodzi w fake'u odsyłam do Mścicieli (chyba 5 strona) i The New Kingdom (chyba 4 strona). To nie jest prolog! -------------- Spis treści: I part - Tutaj! II part - 2 strona! Ostatnio edytowany przez Gargoin - 13-11-2007 o 20:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Jea, jestem zaje...!
Czemu nie zabiłem pięciuset Ghazbaranów na wejście? ![]() Fake dobry, 10/10 (normalnie dałbym 9 ale jestem w tym fake'u no nie? [ja to Saeros]) Aha, gdzieś w oficjalnej sytuacji, jak ktoś do mnie się zwraca, mógłbyś dać pełne brzmienie (Saeros Surion) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Plusy:
1. Dobra sklejka 2. Cień I pare drobniejszych Minusy: 1. Jak Gargoin wychodzi z wody to dół ma "czerwony" 2. mogłeś chociaż paski życia dać zamiast pustki :> I pare drobniejszych :> 5/10 Niepodoba mi się zbytnio... strasznie nieprzejżyste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() AHH żałosne ... 10/10 ROFL!?
"Ockłeś się" LOL! Za szybkie przejście z plaży na las. Wy byc Ludzie?nie widzi ze to ludzie? nie to są orkowie!! ja to wiem!!! Jakim cudem zdążył rozpoznać strzele która leci mu prosto na klatkę piersiową?!Zobaczył rozpoznał ale nie zrobił uniku? ... żal... najwyzej 5/10
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() @2Up: To czerwone to chyba krew.
Nieprzejrzyste, bo nie ma pasków życia, czy że dużo ludu? Po prostu uroki chaotycznej obrony miasta... @Up: "Ockłeś się" no cóż, może nie autor, a bohater który to wypowiedział nie zna sie na gramatyce? (Wszystko da się usprawiedliwić) "Za szybkie przejście z plaży w las" Lol? To rzeczywiście, potworne... Strzała: A to rzeczywiście letko błąd. Ale do wytrzymania. Ostatnio edytowany przez Ptakuba - 10-11-2007 o 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie broń kolegi :> Chciał aby wytykano mu błędy, to to robimy ![]() P.S Mam nadzieje że też będziesz mnie tak bronił jak skończę "The White Wolf" xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() Dzięki Ptakuba za obrone ^^ ale nie trzeba, o to mi chodziło, żeby mi wytykali błędy, chcę drugie parta zrobić "prawie" doskonałego. Dzięki za wszytkie komenty. a to czerwone to jego pas !!!
![]() A co do jak to powiedział Turok "ockłeś się" tam wcale tak nei było!!! Tam jest "ockales sie" miało byc "ocknales sie" czyli "ocknąłeś się" ;] @Down: A skąd wiesz, że nie gram w Eartha? ;] Dzięki za komentarza, alebez tego nananana by było lepiej ;] Ostatnio edytowany przez Gargoin - 10-11-2007 o 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Nananananana...a cień jest robiony w paincioże...nananananana...a większość outfitów(wszystkie? T.T) nie twoje!...nananananana...tron,z kamienia, na wyspie też nie...nananananana...zajebiście szybka strzała....nananananana...to "coś" jak to "coś" wychodzi z wody...nananananana...hujowe bo nie grasz w eartha...nananananana 2/10 za sklejke...
@dit Grasz w Eartha? o.O to o so w nim chozi ? >.< Ostatnio edytowany przez em0_-.- - 10-11-2007 o 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Te piękne outfity... od dawna już ich nie widziałem, kiedyś były w wielu fake'ach <m.in. w moim, kiedy zaczynałem się w to bawić>. W tutku chyba dałem jeszcze kilka nowych ;>
Jedziem: ~góry ładne ~a minusów mi się nie chce wymieniać ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() W Messworld chyba były ostatnio
![]() @topic: Heh, fajne ![]() Dam: 9 - jest super, lecz czegoś brakuje... -czasem brak nicków, czasem są... proponuję zrezygnowanie z nich ![]() @down: To czerwone to pas ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 10-11-2007 o 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() "Wy być ludzie?!?!?"
"łup kijem" ? Dlaczego jak Gargoin wypływa z wody to ma tam krew czy co to jest to czerwone? Dlaczego skoro widział i zdążył krzyknąć "Zatruta strzała" To nie odskoczył ? Co wy macie z tymi cieniami strzał!? Graficznie nie ma się do czego przyczepić ale fabuła jakaś taka nijaka... 6/10 rób dalej.
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Ejjj ludzie, rozkręciliście się, już 2 strony komentów O.o Na początku sam przyznaje, fabuła taka nijaka, ale to dla tego, bo musiałem wprowadzić jakoś tą historie ^^ next part będzie troche ciekawszy ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Fajne. Tylko ci na poczatku warriorzy maja sciete wlosy. Jako tak podoba mi sie ale popracuj jeszcze nad sklejka bo niektore elementy sa krzywe. 7/10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Aha, to teraz tak sie robi fajny fake? Mmmm... dam ci najwyzej
4/10
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Grafika: 2/10 Byłoby 6-7/10 gdyby nie to coś co miało być zasłoną dymną.
Fabuła:6/10 Taka ... dziwna. Całkowita ocena:4/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2005
|
![]() O żesz... co mogłeś zrobić zamiast "tej" zasłony dymnej:
~jakiś inny pomysł na ucieczkę ~flasha oślepiającego ~już zwykłe chmurki tibijskie wyglądałyby lepiej ;next part?
![]() |