|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowy fejk jestem poczatkujacym
![]() To nie jest wojna z orkami chdoz tak bedzie wygladalo ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CO się stanie z ludzmi elfami krasnalami i innymi czy pomoga innym to w następnym parcie !!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Trochę takie... głupkowate...
3/10
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() @Fake
Głupie. PLAGIAT! ![]() 0/10 Za plagiat Edit Mam nadzieje, że w następnym odcinku "cudownie" zmieni outfit -,- Ostatnio edytowany przez Szufi - 18-11-2007 o 09:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fuu... Blee...
0/10- zachęty ci nie dam bo fake B-E-Z-N-A-D-Z-I-E-J-N-Y !! P.S Fuck! Robię się coraz bardziej zuy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2007
|
![]() Troche cieńko...i ja bym sobię już to bardziej w jakim zamku i mieście wyobrażał.... 3/10 na zachęte...
PS. Nie lubie się rozpisywać.. dlatego tak mało napisałem . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() minusy
-JPG!!nie zapisuj w JPG -elf,krasnolud,człowiek,arab mógłbyś chociaż imiona wymyślić -o co chodzi w scenie gdy Szlaja gada z posłem?skąd się tam wziął poseł? -to zielone coś gadające językiem zulu gula -idą elf i krasnolud i nagle są w lochu tego zielonego czegoś -niby wywrócone drzewa -1 kadr drużka nagle się kończy bez żadnego zakończenia plusy nie dopatrzyłem się 0/10
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Mnóstwo niedociągnięć i błędów:
Obrazy zapisane w JPG kraty wyrastające z pomiędzy drzew poseł najpierw jedzie na północ a potem na południe Elf, człowiek, krasnolud, i arab? a co to arab jakiś nowy gatunek? Konio-smok... Hmm, szybko się przebrali ci strażnicy posła, o i nawet rozdwoili. Najpierw krasnolud, a potem krasnal? Krasnolud ok, ale wiesz co to krasnale? Takie czerwone ludki którymi dorośli straszą dzieci. Ugural, potem Ugi Bugi, to co oni go wzięli do klatki jak zwierzaczka i nadali mu nowe imię? Faaajnie... Język jakim ten Ugural gada z człowiekiem jest gorszy od całego fake 300 orców (shit -.-). Krzywa krata. Czacha leciała w kierunku człowieka, a co sie z nią potem stało? Idź się schowaj. I zabierz ze sobą to ***** (to coś)!
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 18-11-2007 o 11:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Byłoby 8/10, ale za jotpega masz 1/10
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Minusy:
1. JPG 2. Outy ktrore sa nie twoje 3. Nie ladna sklejka Plusy: ? Fabula ni jaka ale juz dobra tam... Wez biezesz czyjes outy ktorych ktos ci nie dal, nie zapisuj obrazkow w jpg tylko png bo jak czytalem twoj fake to mnie oczy napiepszaly. Ogulnie: 4,5/10 -.-" |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale z was same frajery i debile!
Zamiast pwoiedziec co źle to najeżdzaja schoajcie sie idioci glupie mendy tylko krytyka a sam lepszego nie zrobi Debile chyba ten posel wracal z zebrania jak jechal z poludnia na polnoc to wraca z polnocy na poludnie co ze ulomne dzieci, analfabetyzm
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Hihihihihiihih
![]() ![]() ![]() Fake żałosny - JPG - fabuła - sklejka - ogólny sens... Edit 2@down : Piszę się "borze" nabie! XD Ostatnio edytowany przez Orog - 18-11-2007 o 12:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Za rasizm 0/10
Nie chce mi się wymieniać błędów! Arab to nie człowiek? -.-' żałosny jesteś wyjdź stąd rasisto OK. -JPG -"Niech będzie oki" -Słowa potwora żałosne -Sklejka słaba
Ostatnio edytowany przez Turok-.- - 18-11-2007 o 12:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czy twój mózg(o ile go masz) nie pojmuje, że w niemal każdym poście zostały wymienione błędy? Boże(Thorze xD), wybacz mu! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() @Up
Tego nie da sie wybaczyc xD rozwaliles mnie tym textem @topic To wcale nie jest twoj pierwszy fake!! Wystartowales z jakas beznadzieja na www.forum.topro***.pl <specjalnie zakodowalem link. Wiem to forum OTSa ale zaczelem na tym OTS grac kiedy do tibii zrobili oczojebne ataki. @Topic 2 Bledy? JPG. Zapisuj w PNG. SS 1: Posel Krola... Out nie twoj... Chyba ze ci pozwolono go uzywac. Rosliny z tiquandy(tak sie to pisze?) SS 2: Rosliny z tiquandy... -.-' Poza outem Prezesa wszystko jest NIE twoje. SS 3: Zeby nie bylo... Wszystkie outy nie twoje tylko out Szlaji twoj. Chodzi mi o ten co napina luk to jest Szlaja a nie ten pedal na srodku! SS 4: Blagam o pomoc... To jest ogroooooooooomny minus! ---------- SS 5: W tym samym czasie co u posla! < po co ten "!" ? Nie chce mi sie wymienac bledow... SS 6 : Te teksty ni nie smieszne tylko BADZIEWNE... ------------------------------------------------- Wiec ocena ogolna to 0/10... Dlaczego? Bylo by 1/10 gdybym nie blagal o pomoc... XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Za granica
Stan: Niegrający
|
![]() Taki bałagan w tym fake że nie kumam o co chodzi... lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie jesteś jedyny xP @Szlaja Może i prawda? xP Ostatnio edytowany przez Pisay_666 - 18-11-2007 o 16:03. |
![]() |
![]() |