|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() Na serwerze Nebula w tym momencie online jest 310 graczy a i tak gracze FACC nie mogą logować. Wydawało mi sie że serw jest blokowany tylko jak jest 800~ lub więcej graczy online. Czy ktoś wie dlaczego możliwość logowania FACC graczy jest w tym momencie zablokowana?
btw. w kolejce czeka 330 ludzi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 2x Exp <=> więcej osób online <=> większa szansa na wystąpienie mass kicków
pewnie dlatego ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ciosq Shanna
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Lokacja: Forgotten Realms
|
![]() A ja jestem mądry i wybrałem Selene - luźne expowiska w ciągu 1.5 godz nabiłem 2 levele w dwarf minesach. Praktycznie 2 piętra, w tym jedno z soldami wyłącznie dla mnie ;D 1 poziom up skilujący knight a 2 lvl pod sork i drut na guardach.
Pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Najwięcej osob w kolejce u mnie to chyba 160 i nie miałem więcej. Gram na Refugii (non-pvp).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() na Silverze pvp kolejka najwiękrza to 24, lub 0, na danubi rownież zaro a na aldorze 200+/- ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2007
|
![]() mam nadzieje że po upade to:
poprawią. bo to mnie dziś wkurzyło na maxa. miałem godzine czasu na kompa kolejka doszła do 113 po godzinie!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@topic Na nebuli mass kick, kolejki, armageddon. Zrobiliby coś z tym raz a porzadnie bo to zaczyna być irytujące -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widzisz jak to miło. To chyba jest temat do żalenia, wypowiadania się jak to jest u nas, czy czekamy w kolejce czy nie?? Następnym razem zastanów się 2 razy nad napisaniem posta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Stan: Początkujący
|
![]() Wracając do problemu zawartego w temacie.
Kolejki z niższej granicy (czyt mniej niż 800-900) graczy zostały pewnie wprowadzone aby odciążyć serwery. Gdyby teraz na wszystkie niemiecki serwery, które pewnie odzwyczaiły się już dawno dawno od max graczy wpuścić cały lud, pewnie wszystko by padło, a tak, zachowując stan ludności sprzed rewolucji expowej da się grać i logować jako tako. Takie jest moje zdanie : d |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Lokacja: Forgotten Realms
|
![]() Forum istnieje po to aby się żeby każdy mógł się wypowiedzieć. Jeżeli masz się TAK wypowiadać to wyjdź -.-
To przez takich jak ty Polacy mają ogólnie wizerunek noobów. Och jak ja kocham takie dzieci neo które przyszpanować mogą tylko przez monitor -.- Bana mu panie modzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Nie Ty o tym decydujesz ;-) Cytuj:
pa to tyle, dalej nie mam zamiaru się sprzeczać i zaśmiecać tematu. Ostatnio edytowany przez Ancient900 - 29-11-2007 o 19:39. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Płock
Imię: Maxsin
Profesja: Paladin
Gildia: Polskie Orly
Świat: Calmera
Poziom: 55
Skille: 78/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Otóż wczoraj logowałem sie na nebule patrze 327 kolejka o.O.Loguje się na calmere 120 o.O.Wchodzę tibia.com i patrze na nebula 369 graczy.Patrze na calmera 923 graczy.Dlaczego na nebuli jest wieksza kolejka?Skoro jest 369 graczy?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ancient
Powiem tak. To ty tutaj wyszedłeś na debila. On napisał swoją reflekcję na ten temat a ty nie wiadomo dlaczego zbluzgałeś. @Wychodzę i zamykam drzwi ;D |
![]() |
![]() |