|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Oto zdjecia z huntu na Fibuli. Ekipa:
Ja, Bezlitosny Paladyn 18 lvl Dilunu (na forum Nofimu), Paladyn, 17 lvl (on robil sski) Nedzny Pastuch, Paladyn, 11 lvl No dobra, zaczynamy: Tu ekipa w komplecie: ![]() Pierwszy ds i podzial expa: ![]() Kolejny ds, musialem zwiewac ![]() ![]() Tutaj kochany ds goni Pastucha, a on ucieka w poplochu ![]() ![]() Pastuch sie gdzies zgubil, szukamy go razem z Dilunu, moze pomozecie? ![]() ![]() Pierwszy bh, loot ? pare gp... ![]() Kolejny beholder, ale znow slaby loot ;/ ![]() To juz koniec na dzis, kolejna porcja sskow jutro, moze tym razem z huntu na guardy. Pozdrawiam w imieniu calej 3 i prosze o commenty ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Ś-cie
![]() |
![]() Tak jak powiedzal moj drogi kolega jestesmy na Fibuli z takim samym squadzie jak przedtem a wiec dam cos od siebie
![]() No to jedziemy Beholder <we wszystkich przez nas zabitych nic nie bylo tylko gold> ![]() Next... ![]() A tu troszke bylo strachu <żart oczywiscie caly nasz squad jest twardy> ze strony Bezlitosnego <nie bij za to prosze ![]() ![]() A tu troszke mi sie dostalo i musze powiedziec ze to chyba ja najbardzoej obrywalem <na beholderach bo bezlitosny na dsach po 120 dostawal > ![]() KK to juz wszystko zycze milego ogladania ![]() P.S.= Reszta jutro i chyba z Guardow ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() Fajne ssy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum