|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Raczej Nie Zalicza się do Quest Spollingu bo to tylko nagroda.
Właśnie zrobiłem Annhalatora swoim sorcem. Zaryzykowałem i wziąłem prezent a w nim Annhalaror Bear ale i ... Yeah!
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Soft boots? Nie wiedzialem ze są dostępne dla smiertelnikow.
Fajnie ci to wyszło. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Moim zdaniem toto jest fake... helm źle wklejony, i przy liczbach i literach są kropki.... Miecz tak samo...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() to sie pisze annihilator (chyba) ale czy to nie jest fake a jesli tak to niezla robota
EDIT a no tak teraz widze ze to fake ale i tak niezle no i ten magic sword zle zrobiony, sam go zrobiles?? Ostatnio edytowany przez Patimrok - 30-10-2004 o 20:58. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak miło wiedzieć że 100k przygotowywań i zabicie 6 Demonów jest Fakem.
![]() To ja tu grosz do grosza aby Ani zrobić i zobaczyć co jest w prezencie a ktoś mi mówi że to Fake
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() Hehe Helm za nisko wklejony .. eq pod skosem a i tak apropo cala ekipa ginie i tylko sorc przezywa Ann~~ Nie jest to dziwne a pozatym ladnie CI wyszlo
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I w końcu znowu wiadmo że to Fake.
No ale jakoś poszło. A tak wogule to nie jest OTServ tylko zwyczajny Fake.
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() OTS albo ss z ann~~ starego jak swiat wklejona ramka z HP Eqiem i podlozone prezenaciki i softy bo sov tez jakis inny sie wydaje ;] jakby z PACHEm albo OST
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Ladnie. Ja widze jeszcze 1 blad... SB sa tak troche w prawym dolnym rogu, a powinny byc na srodku
![]()
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Bogatynia
|
![]() Taka poróba w zdjęciach :/.
Czy to nie powinno być w fake'i czy tylko sir chciał sobie zażartować ![]()
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Re Up
Chciałem sobie zażartować i pobić rekord Magic Shovel w najbardziej kontrowersyjnym temacie ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() widac ze to fake robiony na OTserwie tez mam ta mapke . Patrzcie jak wygląda Magic Sword taki wlasnie jest w tym OTserwie bo tez sie teraz w nim bawie i niewiem po co sorcowi by byly 2 tarcze 2 tarcza nic nie daje tylko ta leprza. Ktos sie pochwalil eq a on kopiowal itemki .
Udalo ci sie fake . Ale ja sie nie nabralem ;] Jesli to nie jest fake to looz ale mi sie zdaje ze to jest ost bo mam taka sama mapke ![]() Ostatnio edytowany przez johnnny_b - 30-10-2004 o 23:37. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Nice fake ... czemu nie pokazujesz name
![]()
Name: Pokame 85 level Vocation: Royal Paladyn World: Azura All City ![]() Lub Name: Pocame 35 level Vocation: Master Sorcerer World: Hiberna City: Ankrahmun ![]() ![]() 08.11.2004 15:12:38 CET Killed at Level 89 by Drazharm and by Pokame. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Titania
![]() |
![]() Szczerze ? Dałbyś to do Fake i już lepiej a takto robisz głupie błędy -.- pozatym pisze się Anihilator jak już to było raz.
A bo dwa jak tak dalej pójdzie to będziecie mówić Inhalator Quest bo czemu nie? jak Anhalator może być ![]() Plx o comment.......
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Re Up
Przepraszam Mistrzu ale ciemna moc mnie pokusiła abym zażartował sobie i umieścił to w Zdjęciech ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Titania
![]() |
![]() Przeprosiony przyjęte
![]()
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Lol
![]() good job ![]() jesli to sie tak pisze... ![]() staram sie stworzyc wlasne fake patrzcie niedlugo ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etso
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Nie no z***ałeś z tym hełmem
![]() ![]() ![]() Fajny Fake mnie się podoba tylko dlaczego nie wkleiłeś name-a ? To nie wiem ! Rób więcej !!